1 januari.

Så var de första dagen på ett nytt år och en ny månad, de firade jag med att jobba förmiddag på macken, kan lova att de var stilla lugnt första 2 timmarna imorse, undra varför? hehee ;)

Hemma nu iaf, ledig imorgon vilket känns ruskigt skönt ! är så slut att jag tror jag skulle kunna somna på plats..
Har haft hästarna inne idag medan jag jobbat bara för säkerhetskull då jag var rädd att ungarna i byn skulle få för sej att smälla smällare under dagen, tar ut dom nu när jag kom hem och bara efter 10 minuter börjar de TOK smälla raket efter raket! SATAAN så arg jag blir! häst stackarna blev ju såklart VÄLDIGT upprörda , men än sålänge är dom kvar i hagen och nu har det slutat smälla för stunden iaf.. Förstår verkligen inte meningen med raketer!? särskilt inte såhär dagen efter nyårs? själv kommer jag INTE att köpa rakter sålänge jag lever, snacka om att smälla upp sina pengar på ingenting...

Är ingen ide att he sej ut och rida/köra i afton iaf, får bli imorgon under dagen ist då de förhoppningsvis är lugnt..
skulle behöva åka in till stan och styra lite grejjor oxå, bla nya skor till hästarna nu när dom ska skos den 10 januari, sen skulle jag vilja på en runda på stan och se om jag hittar ngt fint i klädväg oxå, får se om de blir en sväng på torsdag!.

Näe, nu ska jag chilla en stund, känner att jag behöver det..


wiiiieeeeee! :))

Kommentarer
Postat av: marina --- montéryttare

snygg nya headern är !

täckena är köpta på www.strombergsgard.se

2012-01-01 @ 21:42:15
URL: http://marinasmonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0