9 februari.

Underbart väder idag! har dock inte riktigt hunnit med att njuta av de till fullo, men någon liten timma utomhus har de blivit iaf.utöver det har jag mest pjåtat på inne i huset och med hundarna, hängde på pappa till byske då jag insåg att vi hade tomt i kylkåpen :P så passade på att handla! och snylta lite skjuts ;D

Hade lite ångest över att jag inte hann ut med hästarna idag, hade verkligen varit underbart i detta väder! imorgon jobbar jag eftermiddag, får se om jag hinner ut före det.annars hinner jag på lördag och även söndag så de reder sej :) trots mitt tränings schema jag gjorde för ngn vecka sedan så har jag inte lyckats hålla det till fullo alls.. särskilt inte nu när de vart -35 grader i nästan 1 vecka! känns riktigt skit om jag ska vara ärlig..

En medryttare/kusk skulle inte vara dåligt känner jag, men känns som att chansen är rätt liten att ngn kör så långt för att komma sej hit, är ju trots allt 6 mil från stan och kan inte tänka mej att det finns ngn i grannbyarna heller.
fast kolla går ju alltid, skulle göra otroligt mkt att få hjälp åtminstone 1 gång i veckan! sen att gossarna får gå tillsammans som dom verkligen älskar skulle betyda mkt.

Får se hur de blir, stundvis känner man bara för att lägga ner skiten, men när man väl tänker till ger dom så otroligt mkt glädje att de skulle kännas tragiskt att vara utan dem oxå..Nu ska jag sluta ordbajsa, sängen känns lockande just nu.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Jo jag är inne och kikar på blocket lite då och då :) Men vet inte hur jag ska göra, köpa eller hyra... Men tror det lutar åt att hyra för jag vill bara flytta så fort som möjligt och ska jag köpa måste jag spara ihop till handpenningen som kan bli jävla dyr :S

2012-02-10 @ 10:33:43
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0