26 februari.

så har jag jobbat klart för denna vecka, ledig imorn, känns skönt! :)
Har vart en rätt hektisk dag på jobbet, pumparna har jävlats och de har varit mkt hungriga skoterförare så jag har fått göra french hotdogs på löpande band, men de är bra :))

Nu i afton när jag kom hem var de bara att starta med middagen, köpte ett sånt där pizza kit på konsum i byske, så snörde ihop en pizza till Jonte och vitkål stuvning med korv till mej själv. Kan säga att mitt hjärta blödde litee när jag kände doften av pizzalukt och se hur Jonte äter ur den :( men, så går det om man är fet!

Nu är jag just inkommen från stallet, Jessika har vart hit och ridit ikväll vilket var nästan 1 år sedan sist! hon fick rida lite på Bajen som var pigg som en mört, jag följde med och gick brevid för säkerhetskull och de gick alldeles lysande! :)) jag fick pinna på rätt bra med mina korta ben för att hinna med dock :P haha
Jessika fick rida runt på volt en stund på gården oxå i båda varven, efter en stund så slappnade Bajen av ordentligt och det gick riktigt riktigt bra! hon har händer av guld ska jag be och tala om :)

Som sagt, ledig imorgon! då ska jag ut och köra båda hästarna, Bajen har sådan överskotts energi så han behöver och röras ordentligt! Bobby likaså, sen har jag inte orkat planera in ngt mer, tar dagen som den kommer :)



Jag och Bajen galopperar på volt för första gången, i våras tror ja de var ^^.
Det är oxå här vår förhoppningsvisa ridbana ska bli till! :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

För det första: har ni hand om pumparna än? :O



För det andra: Du är inte fet! Visst är det så att man ser sig själv med helt andra ögon än andras men jag kan lova att du gjort ett jäääävla jobb och jag är faktiskt beundrad att du orkade, för jag är ju som sagt tillbaka i samma bana med vanlig kost då hela huset äter det ungefär, men du har faan gjort de bra! Jag vet ju vars jag ska fråga om recept när jag ska börja om ;)

2012-02-27 @ 00:10:05
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0