21 februari.

vaknade imorse och kände att jag håller på bli förkyld! inte oväntat då Jonte druttat dit, så han är förmodligen boven i dramat..Känns inte kul då det inte var särskilt länge sen sist jag låg, men är vell bara gilla läget antar jag.. Ska ta mej en alvedon och sedan bege mej ut i det härliga vädet och promenera med hundarna en sväng efter skoterspåret, men först en kaffekopp!

Väntar på att pappa ska komma hem oxå så jag kan gå över med zally och vizzla sen en stund, hade tänkt he mej ut och rida Bajen en sväng med Tosca på släp :) har dock inte bestämt om jag ska rida eller köra, är riktigt jävla ridsugen men ryggen håller på att gå av som vanligt, så vi får se om jag trotsar den eller inte.

Imorgon måste jag åka in till stan och fixa hund och hästfoder, sen ska hästarna motioneras och hundar promenixas, ungefär som vanligt :). Mamma och pappa åkter till fjälls ikväll, lite avis är jag allt! men de blir våran tur nästa vecka , då åker jag Jonte och camilla & vincent upp över helgen (hans mamma och lillebror)
sedan har vi bokat in oss v:11 oxå med en massa annat folk, kommer bli awesome :)!

ska försöka åka upp så mkt jag bara kan i vinter, vi har ju trots allt stuga enda in i Maj så bara passa på :)
Nu ska jag hälla i mej lite kaffe innan jag tar tag i dagen, så de såå !


Kommentarer
Postat av: mican

TAGGA VECKA 11!!!!!!!!

2012-02-21 @ 17:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0