20 februari.

En kanonhelg har passerat och en ny vecka har börjat, i fredags åkte jag och Jonte till boden där vi köpte oss en ny bil, ÄNTLIGEN! lördag steg vi upp tidigt och gjorde oss redo för att åka in till stan och spendera dagen/kvällen med Harald och Sussie, lilla Zally och Tosca fick hänga på och Vizzla fick vara med mamma på kiosken :).. Iaf när vi kom oss fram till staden så blev de en lunch på krysset innan vi begav oss mot burträsk för lite marknadmys, var dock inte alls särskilt mysigt då det började tok blåsa och snöa! men bortser vi från det så var de helt Ok :)

Zally fick miljöträna lite och promenera med oss runt på torget, gick över förväntan! hon var så duktig :) träffade även på en till lagotto som såg exakt ut som zallys mamma! var dock en hanhund, men endå, lite kul :)

efter ett tag så höll vi vell alla på att frysa ihjäl, så vi begav oss mot staden igen hem till Harald och sussies place där de bjöds på go mat och efterätt, massa prat och skratt samt tv tittande :) lika kul varje gång! tackar för en riktigt bra lördaag :)

Söndag blev de relativt lugnt under förmiddagen, mös på med hundarna och klappade på mina hästar :) på afton kom Jontes mamma och lillebror på besök en stund, kulit kulit :) vid 20 snåret kom Emelie förbi och kikade på lilla zally, sen hängde jag på henne till storis en sväng där vi var biffiga och tränade på deras gym ett tag ;)

Idag Måndag har jag haft besök av Mican under förmiddagen, tanken var att vi skulle fota litegrann nu när det var så fint väder! men det var så ljust ute att vi såg mestadels ut som 2 små kineser :P haha! något foto fick vi till iaf, får se till att ta fler ngn annan gång. Är kul med bilder, att kunna gå tillbaka och kika :)
Passade oxå på att släppa ihop hundarna och gå en liten promenad så dom fick rejsa av sej lite :))

Nu i afton ska jag ut och köra häst, sen hoppas jag på träning oxå! sen blir de nog en tidig kväll, känner redan att jag är lite småtrött!





-V-


Kommentarer
Postat av: micimuus

loveyou <3

2012-02-20 @ 20:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0