13 februari.

Ledig idag, de har jag firat med att påbörja stor rensning av min garderob! har slängt sådant jag INTE använder längre, förstår fan inte varför man alltid envisas med att spara plagg i tron om att man kommer använda det sen, det händer ALDRIG! så from nu ska jag kasta sådant som inte används, eller skänka till någon som behöver kläderna bättre än jag.

Har en hel del jeans som jag funderar över hur jag ska göra, de är fina byxor faktiskt som inte alls är använda många gånger, grejen är den att en del är för stora nu och en del av mej säger att jag ska he bort dem, medan en annan del av mej säger att jag ska spara dem, dom går ju sy in!? men kommer jag göra de tror ni? förmodligen inte... tror jag stoppar dem i en säck och her undan dom om inte annat, dom påminner alldeles för mkt om mina extra kilon jag hade där ett tag, blir äcklad när jag tittar på dem faktiskt..

Håller på med tvätt oxå, kommer behöva minst 3 fulla maskiner till innan jag är färdig med det, jag har en tendens att spara allt sådant för länge och till sist står jag där och har inga rena kläder! lite knivigt de dagar man ska till jobbet :P
så skärpning där oxå , nu ska jag tvätta minst 1-2 gånger i veckan ist för att lagar allt!

Nu när Jonte kommer hem kl 3 ska jag ut och köra häst, vill inte lämna zally ensamen då hon fortfarande är som en pinklisa! dock inte alls lika mkt inne nu, händer kanske 1-2 gånger om dagen ist för 5-6 så de är framsteg!
Näe, en kaffe kopp nu innan jag fortsätter!  


Gänget imorse när vi gick över till mamma och pappa, haha!

Kommentarer
Postat av: Åsa

du kan skänka kläderna till jag :D är lix så dålig på att köpa kläder åt mig själv :P

2012-02-13 @ 15:00:19
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: mican

hehe, söthundarna!

2012-02-14 @ 09:57:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0