12 februari.

Jag hatar livet lite just nu, KANON väder ute och -3 grader och jag står på jobbet.. -.- inte oK! ledig imorn, hoppas att vädret kan vara lika fint då, annars blir jag bitter på riktigt..

har som sagt jobbat hela helgen, hade förmiddag igår oxå och på aftonen fick jag besök av Mican, vi åt middag och käkade kladdkaka, såg lite tv och busade med vovvarna :) en myskväll helt enkelt! taack micimus <3

Efter jobbet idag bär de av hemmåt, ska ut och köra Bajen sen promenixa hundarna, städa måste jag göra oxå! påbörjade i fredags men hann inte avsluta det, ska skura golven och fortsätta med dammtorkningen.
Jonte kommer hem ikväll oxå, han har nämligen vart i fjällen med grabbarna grus och kört skoter, har faktiskt längtar lite efter han, men bara liiite! :)

Imorgon ska båda hästarna ut och röra på sej, blir nog ev en sväng in till stan på eftermiddagen och fixa lite saker.. Förövrigt har jag anmält mej och Bajen till sadelutprovning från Royal, gick in på hemsidan och skickade in en "ansökan" eller va man ska kalla det :P ? hur som haver, stod att dom skulle höra av sej så fort som möjligt. Vi behöver verkligen en sadel, en bra sadel som ligger  helt bra på honom! börjar vara less den bomlösa faktiskt, sen är de inte en ultimat sadel att rida i jämt heller.

Näe, göra lite nytta kanske? snart iaf, en kaffekopp först! ;)

Sugen Bobby skrutt :)) vintern 08.




Kommentarer
Postat av: mican pickan pöööö

tack själv reakan :D

2012-02-12 @ 20:49:09
URL: http://micanlu.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0