18 augusti.

Ännu en dag då jag bara känner för att göra ngt riktigt jävla galet! kommer dock inte till skott med någonting som vanligt för det :P.. Blev en lunch med Jennie på folkan i all tröst, sedan for vi hem till mej och tok drack kaffe och smuttade på lite mörk choklad innan hon återgick till jobbandet.
 
Blev förövrigt VÄRLDENS jävla hageloväder här på fm, på riktigt det VÄRSTA jag varit med om!! överdriver inte om jag säger att hagelbollarna var nästintill lika stora som en mellankula!! blev sånt tryck att tom Audin började larma, helt sinnesjukt! gick över rätt snabt som tur var, uuusch..
 
När det blev uppehåll gick jag ut med hundarna i skogen, började dock regna på oss efter en stund så blev ingen direkt jättelång sväng, får gå en till runda senare :) .. ser ut som jag blir ensamen hemma ikväll, är crusing i piteå och hela världen verkar ska dra dit? förstår inte riktigt meningen med det, blir bara synd om bilarna och chaffisarna som ska ha massa fyllon i bagaget :P . Ska ta mej en ridtur, sen ett fotbad och bara ha lite egentid tillsammans med mina vovsingar, är det ngn härute som vill joina mej så välkommen över! jag bjuder på kaffe ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0