12 augusti.

Jag är kass på bloggandet, känns inte som den ligger på prio listan just nu direkt ^^
Har iaf börjat med min medecin vilket har gjort att jag inte kännt mej jätte på topp, har haft lite yrsel och huvudvärk och ingen extrem matlust.Men det ska vell gå över, antar att det är första dagarna man kan känna av det.
 
Igår tog jag det ganska lugnt, gick en prommis med Mli och vovvarna efter elljuspåret och hittade en jäkla massa blåbär som vi måste plocka ngn dag! sen pjåtade jag mest på hemma, fixade med mina plankstekar som jag fick i födelsedagspresent som vi sedan invigde till middagen :) egentligen var det meningen att Mican och Robin skulle komma och äta med oss men Robin var sjuk stackarn :( så jag bjöd över pappa och Ola ist, blev riktigt lyckat resultat iaf! :)
 
vid 21 tiden igårkväll tog jag in Bajen och red en sväng, hade tänkt rida lite dressyr var min tanke men han var rennt ganska bångstyrig! värmde upp i skogen en sväng innan jag red hem och gick lite volter hemma på gården, men som sagt var han inte alls på humör, visade sig att han var JÄTTE kissnödig stackarn!! han kissade direkt jag släppte ut honom i hagen sen, lillbubbsen .. Tog in Bobby oxå och borstade lite på honom, sen fick dom kvällsmaten och jag gick in och myste ner mej med Jontis i soffan framför en film.
 
Idag har det verkligen inte hänt någonting, ganska skönt med sådana dagar. men jag saknar faktiskt att jobba lite nu, framförallt rutinerna tror jag. Nu är jag som så långt ifrån vardagen jag kan komma känns det som :P
Hoppas min sjukskrivning går fort.. Tog med mej hundarna och gick upp till Mli en sväng nu i afton, hon bjöd på kaffe, gottt!! :'))

Nu snart blir det en prommis med vovsingarna , kanske lite blåbärsplockning oxå? återstår att se om vi ids :P
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0