svar på tal.

Fick en härlig kommentar i mitt förra inlägg om att jag verkar träna hästarna för lite, och att det då inte är så konstigt att det inte blir ngt, JA vist är det så! dom tränar ju inte direkt sig själva eller hur? sen tycker jag att jag varit ganska tydlig med att jag INTE har haft ngn direkt gnista på ett tag, därav har hästeriet legat lite på is.
Därimot inte så pass mkt att han är helt otränad, har endå försökt hålla igång honom ngtsånär så att jag ska slippa börja om helt från början.

I höstas var Bajen startklar, jag ringde och skulle anmäla honom till kval men nybörjare som jag är på den fronten missade jag sista anmälningsdag och skellefteåtävlingarna uppehöll för vintern. Jag tappade gnistan efter det, och har som sagt inte tränat på så som vi borde! jag har bara mig själv att skylla, det är bara mitt fel och ingen annans..

Men än är det inte försent, nu tar vi nya tag! så i sommar får ni allt se upp ;)







Kommentarer
Postat av: Sussie

Heja heja :) jag ser fram emot att få fara på mitt första besök på en riktig trav.... Tävling(?! Erkänner skamset att jag inte har någon aning om vad det heter :P haha) och se Bajen rejsa ifrån allihopen! :)

2012-04-10 @ 15:17:19
Postat av: Anonym

åhh tack sussie, skönt att veta att ngn stöttar mig iaf! :)) du kan få stå med mej i vinnarcirkeln den dagen det blir, och ta emot mej för jag lär inte kunna stå på bena ;) haha!

2012-04-10 @ 17:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0