19 september.

ännu en dag med underbart höstväder! har vart ute med hundarna och busat på innan jag bestämde mej för att dra till byske en sväng och hälsa på mamma på kiosken, hjälpte henne lite och sedan gick jag iväg och handla nå småsaker som var slut i kylskåpen efter helgen,bla grädde, kan lova er att grädde i det här huset går som smör i solsken! tror jag har de till nästan allting? :P lchf freak jag är..

i afton drog jag på Tosca reflexvästen och gick ut i stallet, skottade ur boxarna helt och la in nytt fräscht spån.
Tog in Bajen och gjorde honom redo för en ridtur i skogen, galoppintervaller var planen men den sprack efter första vändan.....fattade galopp och vi hann vell 300 meter kanske? jag själv stog upp i lätt sits, och plötsligt så går vänstra stiglädret av och stigbygeln flyger all världens väg medan jag själv nästan faller åt vänster men lyckas få ett grepp i manen och kniper uta helvete med högerbenet så jag inte ska falla av! tur som Fan att Bajen är en snäll häst, så han saktar av och jag lyckas få mej upp i sadeln igen.

Satan så jävla sjukt! de får ju inte ens hända!?! hade förmodligen slagit ihjäl mej själv och hunden om jag flygit av då stackars Tosca sprang jämsides, uussch  de var då rent obehagligt, jag menar, de är vell inte ens första tanke att stiglädret ska gå av??? .. Iaf så fortsatte jag turen trots allt, dock inga fler galoppintervaller^^
jobbade lite på dressyren ist och böjde igenom honom litegrann, tränade lite sidvärtsrörelser och sedan på övergångar.han var SJUKT fin i traven! sen blev de ett nyttigt pass för mej oxå då jag fick rida utan stigbyglar ist^^ sker ju ytterst sällan..

Nu står då båda gossarna inne i stallet då de skulle regna ikäll och imorgonbitti, har då redan börjat..
har just nattat dem och pinkat vovvarna, så nu väntar sängen för min del, imorgon blir de eftermiddagsjobb..


Tosca får stå för bilden idag <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0