15 september.

Jobbat förmiddag idag på jobbet, har varit så sjukt trött hela dagen men endå lyckats åstakomma en hel del..
Därimot blir jag så jävla deprimerad , FAN att de ska ha regnat på höet!! var hö för åtminstone 1000:- jag måste kasta bort, och de är pengar jag egentligen inte har just nu.. var bara ringa hösnubben och beställa nytt, mina häststackare kan ju inte gå utan .

Hade det inte varit för att jag snart ska punga ut 12tusen på thailandsresan så hade de vell känts mindre hemskt, men jag hatar oflyt! jag hatar då ska jävlas, är bland de värsta jag vet!..

Har legat död i soffan ett tag nu och ska vell strax he mej iväg och hämta nytt hö, om jag inte gör de imorgon förmiddag ist? , sen måste jag ut i stallet och skotta åt mina guldgossar så dom slipper stå ute i lervällingen, hagarna är sjuukt snuskiga! jag vet att jag sagt de förr..

Förövrigt så måste jag börja tjäna mera pengar så jag har råd att leva, har insett att jag har sjukt långt till jobbet och att hälften av min jävla lön går på att köra bil (nästan)..sen har jag ångest över va fasiken jag vill göra för ngt..
Min högsta önskan är att kunna leva på hästarna såklart, dock har jag bara 1 blivande starthäst då jag inte vågar chansa med Bobby, sen är Bobby 11 år nu oxå.. så förmodligen lär jag få fortsätta arbeta^^.

sitter oxå och tänker på den dagen då Bajen tävlat sin sista gång, vad gör jag då? vill jag fortsätta satsa på travet kommer jag inte kunna stå med 2 st hästar som inte får tävla mer, och tanken att behöva sälja någon av dom känns bara hemskt...UUSCH! får sluta tänka helt enkelt, är trots allt många år kvar (förhoppningsvis) till den dagen är kommen.Man måste försöka leva i nuet och inte tänka så mkt frammåt då de gäller vissa saker, men nog är de svårt ibland alltid.




Bobby och bus Bajen i vintras, mina älskade älskade guldgossar ♥


Kommentarer
Postat av: Camilla

har du provat sadeln än? skulle vilja veta så fort som möjligt om du ska ha den eller inte då jag måste få den såld :)

2011-09-15 @ 21:12:14
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: marina

Usch jobbigt med höet =(

Drömmer oxå om att kunna leva på mina hästar.

Dock bara två starthästar, + två ridponnyer så ja hinner ju inte direkt med fler heller, hinner knappt rida dem ja har och inte vill ja byta ut min fläckiga dunderklump mot en montéhäst heller även om de finns i mina tankar ibland =( ja hoppas min kära sambo blir lite mer sugen på att ta proffslicens om några år när svärfar går i pension ;) De är tufft att leva på bara hästarna men så mkt roligare att jobba och slita för nåt man brinner för ju =D

2011-09-17 @ 08:42:12
URL: http://marinasmonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0