13 september.

Helt jävla slut i kroppen är jag, var en elakartad förkyldning detta som inte riktigt vill lämna mej..
Grått och trist ute idag oxå, de enda som är bra med det är att jag sover som en stock om nätterna! haha.
Har varit ganska flitig nu på morgonkvisten, har dammsugit hela nedrevåningen , skulle dock behövas nu igen då de är 4 hundar som drar in skit hela tiden -.- .. sen börjat plocka undan och förbereda inför dammtorkning.

kl 11 anlände 2 st av mina "kunder", 2 damer som skulle färga håret :)), har haft dom några gånger förut så jag viste vilka de var. blev klar vid halv 1 och då blev de en lunch med Jennie uppe på fältet, har just kommit hem igen och ska vell snart försöka ta tag i resten av huset som väntar på att bli städat.

Måste nog dra in till byske en vända oxå och fixa lite grejjer, sen blir de en lugn kväll då jag inte känner mej på topp, blir ev en sväng i skogen med Bajen om jag känner mig piggare i afton, Bobby skrutt får vila :)..
Och SATAN så äckliga hagarna är nu när de regnat varje dag i stort sett i 2 veckor!! bara lervälling alltihopa! längtar till pappa och mamma kommer hem från rhodos imorgon så han kan platta till med traktorn och lägga in lite mera sand, sen skulle gärna solen få titta fram i några dagar så det hinner torka upp lite oxå, ser rätt lovande ut mot helgen faktiskt, men de ändras snabt..

Tänkte bjussa på lite gamla bilder i brist på annat, så enjoy! :))


Detta var min första egna  häst Västerbo Macho, köpte honom då jag var 12 år och ägde honom i 8 år.
Sålde honom till en tjej som heter sandra som bor i byske, nära och bra då jag vill hälsa på :)!sålde honom sommaren 2009..detta är en häst som betytt vääldigt mkt för mig.. <3



Dålig bild, men den hitersta hästen hette Bravad. en Nordis jag ägde ett par år , helt underbar i hanteringen men vid ridning så blev han väldigt stressad och vi hade våra duster, stod mkt och studsade omkring på bakbenen och hoppade ner i diken osv, dock var han SJUKT fin ibland , de gångerna var han bland de finaste jag ridit!
Sålde honom till en pensionerad karl utanför Umeå som har honom till körning och sällskap till sin andra häst, fungerar hur bra som helst vilket känns fantastiskt skönt :).. sålde honom sensommaren 2008.



Bobby Brian, samma dag som jag köpte honom :)

Bobby köpte jag sommaren 2008 av christer Johansson, började satsa mer på trav och Bobby har lärt mej så otroligt mkt! vi tränade på i ca 1 år och 2 veckor ifrån start så gick Bobby omkull i hagen och drog på sej en senskada i högefram, var hans andra gång på samma ben då han haft de i christer ägo oxå, blev i stort sett utdömd av veterinären men 2 veckor efter vi lyst benet så var den helt borta i stort sett!, trots det så har jag inte velat chansa så min fina Bobby har fått gå som ridhäst sedan dess. Som ni sett så är han fortfarande kvar och kommer så förbli :)
<3



Livi Bajen (annonsbilden)

köpte jag sensommaren 2009 då jag inte ville ge upp travet, köpte honom osedd från lidköping och minns så väl dagen han kom. Kan säga att han INTE såg ut som på bilden ovan, utan han var mager och bedrövlig!. blev väldigt besviken men samtidigt så blev jag bara mer beslutsam över att han skulle få stanna hos mej (fick honom på prov 1 månad).
Var som att börja om från början, ville bygga upp honom på nytt så hårdträningen la vi på hyllan ett bra tag. red honom mkt och jobbade honom i form för att försöka bygga upp musklerna i kroppen, 1 år senare så var han som en ny häst och vi kunde börja träna lite mer seriöst.. nu har de gått lite mer än 2 år sedan jag köpte honom och man kan inte tro att det är samma häst! nu väntar kval i slutet på september, och de känns förjäävla bra! de har varit värt all den tid de har tagit med honom, detta är en fantastisk häst med ett hjärta av guld <3






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0