29 november.

Jag har så sinnessjukt ont i ryggen nu så att det går då inte beskriva! gör inte att mitt humör känns på topp heller, är så less på denna ständiga värk, suck...

Trots det så måste djuren motioneras, red faktiskt på Bajen idag , inte det smartaste alternativet kanske men var så sugen då det var länge sen sist jag red.Tosca fick följa med som vanligt, blev 30 min "dressyr" i skritt med något enstaka inslag av trav, nötte lite på skänkelvikningarna vilket gick riktigt bra! böjde igenom honom lite i båda sidorna och förväntade mej en lite stel polle då de var ett tag sedan sist jag red igenom honom, men icket! mjuk och fin var han, toppen toppen! de få metrarna jag travade gick han mest imot och villa springa på lite ist, inte så konstigt då han inte har fått springa av sej ordentligt på ett par veckor minst då det vart så hårt i backen.

pga min rygg så var de inte lönt att he sej upp på Bobby då han är skvätt mästaren själv, så han fick bli upp pussad och borstad ist, stretchade honom litegrann oxå när jag lix var igång..när båda hästarna var omhändertagna så hängde jag med pappa till byske för att handla lite, sen har jag faktiskt bara hängt här hemma.

Har bakat lite Lchf vänligt julgodis ikväll, gjorde "Snickers" som blev helt sagolikgt gott! och nöjd blev jag efter bara 1 bit då den var så pass mastig, tänkte iaf dela med mej av receptet så here we go! :)

smält 100 g 70% blockchoklad och bre ut i en avlång  sockerkaks form.
låt stelna i kylskåp.

bre ut ett lager av jordnötssmör på den stelnade chokladen och strö över lite jordnötter,
smält sedan 100g 70% blockchoklad och bre ut över det, ställ i kylskåp till de stelnat och skär sedan
upp i bitar, förvaras bäst i frysen :)!


bild stulen från google!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0