9 maj.

Jag hatar då jag inte skrivit på några dagar, jag blir så förvirrad och vet aldrig vart jag ska börja ngnstans :P!
Denna helg har mestadels bestått av arbete, lördag kväll blev de fara tilkl jävre hem till Nina och festa, lite  oplanerat sådär men de gillar vi! sen blidde det crusing i cadillac på kvällen (KLAGAR inte!! )och utgång på kalles, awesome!!

Söndag var de bakisdag, chillade på hemma hos Nina en ett tag och hälsade bla på kisskattungarna ! oj så sööta dom är:,) Nästa helg anländer våran lilla Lasse som vi så fint döpt honom till :P ska bli myys!!.. Då klockan tickade iväg fort så var de bara bege sig hemöver och göra sig redo för jobb , och där kan jag vell inte påstå att de flöt på bra! nej, allt som kunde krångla skulle krångla!! kassan la av och tjöt som bara faan, sen kom de in en gubbe som tryckt in kortet fel väg i Kontostolpen!! allt på samma gång såklart, och jag förvirrad som vanligt springer runt runt och försöker styra upp allting,och till min stora förvåning så redde det sig faktiskt! tur i oturen kanske??

Idag måndag är jag ledig, ruskigt skönt då natten till söndagen blev en nattsömn på ca 4 timmar? så sjuukt slut var/är jag.
så ringer Jennie den busen och väcker mej och frågar om vi inte ska dra en fältet, vilket jag inte kunde tacka nej till! så tacotallrik (utan bröden såklart!) fick bli min fruckost/lunch idag, sen vidare mot storbränna och rida lektion inför emelie på hennes Fari, ojj så välbehövligt! skulle behöva göra de lite oftare känner jag, dock var de sjukt varmt idag och jag var förvirrad som en höna så de gick vellsådär, Fari är sjuukt fin men helt tvärt imot mina hästar så lite svårt är de allt stundvis! men de är bra att rida olika hästar, de lär man sej av!

Nu har jag just tagit en powernap och hoppas på att vakna till lite, ska strax ta itu med middagen som består av grillat (ja, en måndag :P ) sen ska jag ta ut Bajen och rida lite dressyr, sen skutta runt i skogen lite! kommer troligen inte orka/hinna ta ut Bobby ikväll så de får bli imorgonafton ist, då kanske tom emelie kommer hit och hänger med! vore bra, då tar vi 2 flugor i 1 smäll :)



Min fina Tosca får stå för bilden idag <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0