5 maj.

Blev en hemma dag idag ist för arbete då tv snubben skulle komma, och vist, han kom! dock inte då dom sagt att dom skulle komma, är inte de väldigt typiskt??

Iaf så har de vart en lugn dag, blev en lunch på fältet med Jennie och sedan en promenad med min lilla vizzla och hennes charlie som förövrigt är så sjuukt söta tillsammans! :,) tog bilen och for upp till sandbacken och strosade på där ett tag, var nöjda hundar sedan! , efter det så påbörjade jag lite krattning runt hagarna, sedan fick jag besök av Frommen som kom och pratade och fikade en stund.

NU afton/kväll så tog jag med mej Tosca ut och gick över till stallet , tog in Bajen och sadlade på och drog en repa i skogen, tvär byggde lite hinder idag uppe vid sandbacken då jag och jennie var där så dit drog vi och skuttade lite, OJ vad han älskar deet! han tycker de blir roligare och roligare för varje gång! jag med för den delen :P sen red vi runt så vi kom ut i marranäsvältan och sedan drog vi oss hemöver igen. Kände mig faktiskt så pass peppad då jag kom tillbaka att jag tog in Bobby oxå och sadlade på, lite utmana ödet sådär då jag inte suttit på honom på 3 veckor? har bara kört honom ett par gånger under den tiden, så jag viste lite vad jag kunde förvänta mej ^^. Han var faktiskt riktigt snäll , dock het som en spis och stark som attan! så mina stackars händer är lite skinnflådda på vissa ställen, men de gör inget, han bjöd på en FANTASTISK galopp som gjorde HELA ridturen! <3 vi for och skuttade några nerfallna träd oxå, och jisses vad han hoppar ! han hoppar nästan lite för mkt X)haha! sen hade jag westernsadeln så jag fick knoppen rakt in i magen vilket inte var bland de skönaste jag varit med om, men jag får vell skylla mej själv antar jag X) inte är de då hästens fel! :P

Jag har verkligen fantastiska hästar, och de roliga är att dom är så otroligt olika varandra! heelt olika personligheter,
Bajen är oftast rätt lugn och snäll, de värsta han kan göra är att dra iväg lite ibland ungefär X) medan Bobby är raka motsattsen! het och alert som en lärka! skvättig som en liten kattunge, men då han är fin är han oftast SJUKT fiin! är så himla roligt, och jag älskar mina gossar så enormt mkt! (nu låter jag som en 13 årig liten flicka, men låt gå!!)

Jag är lite nostalgisk just nu och har varit de senaste dagarna, De går bra nu! :)


dags att röja lite, sen natta mina älskade odjur! <3




Kommentarer
Postat av: jessica

vad kul att hundarna trivs så bra tillsammans:D!

2011-05-06 @ 16:53:08
URL: http://jessicaalundmaarks.blogg.se/
Postat av: Nicolaijuni

I found all information to be intriguing and motivational. It was meant for me to find this website without even having any intention of looking for subjects in this area.

2011-10-18 @ 08:23:54
URL: http://nicolaijuni.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0