4maj,

Så var man 1 år äldre, hela 21 år fyllda! de går bara utförs, bara att inse :P haha.
Dagen börjar med att då jag kommer ner och ska äta fruckost så ligger en stor blommbukett med stora fina röda rosor på bordet från min Jontiis :,) så gulligt!

Åt fruckost och gick sedan och matade odjuren, packade in hundarna i bilen och drog sedan till byske för att inhandla lite fika till dagens "kalas" , köpte 4 st wienerbröd och 1 tårta och far sedan vidare mot blomsteraffären för att inhandla lite nya blommor till fönstrena inne, när jag då kommer ut igen så ser jag att Vizzla slickar sig om munnen nöjd och väldigt belåten,
kollar och ser va fan de är hon gjort, tror ni inte att hon ätit upp 3 av 4 st wienerbröd!?!?!?!? HUNDJÄÄVEL!! -.-
var bara åka och köpa nya.. OJ så billig hon var där ett tag!!

Iaf så kom Jonte hem med kinamat till middag, bror och hans cizzi kom över och käkade med oss oxå och hade med sig en TÅRTA till mej + en present :D , helt seriöst kan jag inte komma ihåg när jag fick en hemmagjord tårta som jag inte gjort åt mej själv sist! så himla roligt :,D och god var den! , i present fick jag en jättefin vas med låtsasblommor, skitfiint! :)

Fick även en solstol av Jontes mamma Camilla , OJ såå braa :D!! jag kan lova att den kommer användas flitigt i sommar!
Näeee, jag känner mig så ruskigt nöjd med dagen! och nu för bara 10 min sen så ringer Roger och Carina & sjunger för mej, kan dagen sluta bättre? jag tror inte det :)

Imorgon bytte jag bort min dag på jobbet då Tvsnubben kommer hit med vår tv som vart på lagning i snart 3 veckor, låter jävligt löjligt att måsta vara ledig för det måste jag säga men han kommer tyudligen ensam och finns inte en chans i världen att han får in den i huset själv utan att repa sönder den! lovade iaf att jobba nästa Tisdag ist då jag är ledig egentligen, så de reder sej vell..

ska passa på att helsanera huset imorgon och smita ut med grabbarna grus så dom får röras, har vart vila på shemat idag :)
sen får vi se vad dagen har att komma me, hoppas på bra väder!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0