29 maj.

Ny dag med nya möjligheter, igårkväll blev de stengården med mammsen , åt jätte god mat och de bjöds på trevligt underhållning, vid halv 11 avslutade vi kvällen då jag öppnade på macken idag, var äckligt trött imorse när jag körde hit och trodde jag skulle somna! men tyligen inte, jag lever då iaf :P

slutar om ngn timma, då ska jag hem och laga middag för att sedan ta tag i huset som är i behov av att städas ordentligt! får se om jag hinner med en ridtur på Bajen oxå, skulle behövas.
Imorgon jobbar jag oxå förmiddag, känner riktigt på mej hur trött jag kommer vara! men bara härda, för sen är jag ledig tisdag och ev Onsdag då jag förhoppningsvis bytt med samuel, sen jobbar jag torsdag fredag sen lördag bär de av mot Lycksele djurpark med min Jontis Harald och bästaste Sussie! vi ska övernatta på hotell och bara ha de allmänt chill :D

På Tisdag Btw så ska jag dra Bajen till emelie i storbränna, sadel Pia kommer nämligen dit och ska se hur världelöst våra sadlar ligger på våra stackars odjur :P haha skämt och sido, jag hoppas iaf att den ligger hyfsat så att jag slipper köpa en ny! för de har jag banne mej inte råd me just nu!! tur jag har min bomlösa ifall de skiter sej..

Förövrigt så är min mage helt paj idag efter att jag stressat halva dagen igår, bränner som fasen och känns som om den vill gå under, får vell knapra lite losec då jag kommer hem sen så kanske de blir bättre..
Nu återgår jag till arbetet, kanske skriver en rad ikväll.


som om jag ska måsta löpa 24-7 så ska jag DIIT!!!


Kommentarer
Postat av: mican

sv: det ska du få=)

2011-05-29 @ 16:57:33
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0