26 maj.

Var ner på banan med Bajen igår, och de kändes så bra! dels fick han nya pjucks, sen kändes han bara allmänt trevligare än sist, inte alls lika okoncentrerad ,peppar peppar!! värmde 5 bakvarv, skrittade 2 min och sen körde vi 2140 i 30 tempo, avslutade med att jogga 2 bakvarv och skritta en stund på stallbacken. Nästa gång ska vi sänka med 2 sek hade jag tänkt, köra 28 hela vägen ist, känns allting bra då så ska jag anmäla honom till provlopp ! spännande spännande :)

Var löning igår oxå, jag förstår verkligen inte hur jag ska klara mej på de jag fick ut den här månaden.. fan va surt de känns, ska jag måsta gå upp i tid även fast jag inte bör?? känns inte som att jag har ngt val längre, men å andra sidan vill jag inte riskera min hälsa mer än vad jag redan gjort senaste åren.. Jag verkligen HATAR att behöva snåla och hålla in på saker, trots att jag vet att alla måste göra det ibland, men jag vill inte ha de så! jag önskar att jag vore miljonär, smäll på käften till er som inte tror att livet skulle bli enklare då! bara bullshit..

Dom senaste dagarna har jag inte känt mig riktigt frisk, haft mkt yrsel och huvudvärk, känt mig rätt trött och sliten i allmänhet. Därimot har jag fått mindre värk i kroppen senaste 2 veckorna, kanske är ngt som hör ihop på ngt sätt?? bara fortsätta knapra mina vitaminer/mineraler och hoppas på att de hjälper..

Idag ska jag ut och rida Bajen en sväng, en lugn runda med lite lösgörande bara för att mjuka upp honom lite efter gårdagen. sen ska jag ta in Bobby och Lilleman & ge dom en ordentligt rykt, sen ska jag bara ta de jäkligt lugnt ikväll..
Imorgon börjar jobbet om igen efter 8 dagars ledighet, jobbar kväll, sen lördag förmiddag och på kvällen ska jag ut med mamma och äta på stengården, öppnar på söndagen och även på måndag, ledig Tisdag och jobbar sedan resten av veckan..med andra ord känns de som att veckan kommer bli fullspäckad med allt jag måste hinna med utanför jobbet.

Nu ska jag nog vila en stund, ta en vitamindrink och sätta mig framför tvn innan jag går över till stallet..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0