20 maj.

skön dag idag, började dagen med en härlig sovmorgon! steg sedan upp och gav hästarna maten , satt igång en tvätt och såg lite hem till gården , efter lunch blev det en löprunda i skogen med vovsingarna , va riktigt varmt ute idag kände jag!
NU i afton har jag och jontiis vart till byske och ätit middag ute på stengården, gott och mysiigt! sen hem och påbörja städningen av huset, nu ska vi röja ordentligt och även styra upp "harald och sussie rummet" som vi så fint kallar de :P

Nu har vi just sett klart en film, tror den hette "dude date"? sjukt bra var den iaf och många skratt blev det :P smaskade på lite jordgubbar med grädde till oxå, OJ så gott!. Nu ska jag alldeles strax gå ut och natta mina älskade hästisar, sen gå en nattlig promenad innan sängen kallar :)

Imorgon blir de städning på förmiddagen och en rid/kör tur med både Bobby och Bajen, sen på aftonsidan drar jag och Jonte till Mican och Ante för att umgås, grilla och bara chilla :) kommer bli treevligt!! söndag blir en lugn dag, ska röra på hästarna och sedan fortsätta med städningen antar jag, inget mer planerat :)

<3


Kommentarer
Postat av: sussie

HAHAHA, vilket fiiiiint namn rummet har :D

2011-05-23 @ 13:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0