2 maj.

Har varit en spännande dag idag, Har fått en hel del saker bekräftat och nu kommer jag troligen att börja må bättre framöver i både kropp och knopp. Jag har iaf besäkt en homeopat/läkare idag och fått reda på en hel del saker som gjort att jag mått så dåligt de senaste åren , som troligen oxå är orsaken till min värk som bara blivit värre.

Iaf så har jag bla brist på alla vitaminer och mineraler som kroppen bör ha, på en normal frisk människa ska de ligga på ca 80 nånting tjosan hoppsan per vitamin/mineral, och jag låg mellan 20 och 35, vilket inte ens är hälften av vad jag borde ha.
Vilket då resulterat att allting inte fungerar som de ska i kroppen, min "binjure" (heter de så? :O) var iaf väldigt trött och ledsen, min tarmflora likaså (vilket förklarar mina problem med magen) och köldkörteln var inte ngn höjdare heller, vilket gör att ämnesomsättningen är mkt mkt trög, (förklaringen på min sega viktnedgång).. Detta är iaf en del av de jag fått veta och de är vell inte så konstigt att man känt sig trött och slut och haft en jävla massa värk, me de brister jag hade..

Har iaf fått en massa förhoppningsvis bra grejjer jag ska knapra nu ett bra tag framöver, kommer troligen inte hända så mkt första tiden, men hoppas på reslutat!.. Allting känns faktiskt inte hopplöst längre, och för engång skull blev jag inte "utdömd" och fick höra att jag var tvungen att lära mig leva med mina problem, utan hon lyssnade verkligen och vill verkligen hjälpa mig, och sist men inte minst så tror hon faktiskt att jag kan bli bra! om inte annat betydligt bättre, och de känns faktiskt jävliigt toppen! jag ser lite ljus i tunneln just nu och de känns sköönt, fruktansväärt sköönt!.

Att jag ens kom i kontakt med denna fantastiska människa har jag Roger och Carina att tacka, annars hade jag bara fortsatt att trampa i samma spår som tidigare. Nu kliver jag på ett nytt spår, och börjar min färd på nytt och hoppas på de bästa! jag ska kämpa och göra allt jag kan för att det ska bli bättre :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0