18 maj.

Var ut och red på en sjukt underbart fin Bajen igår! hoppade litegrann och sen lite lösgörande , han hoppade ÄCKLIGT bra och hade världens finaste galopp mellan hindrerna, otroligt känsla!! sen gick vi lite sidvärtsrörelser och han skötte sig jätte fint, hade med mig Tosca oxå som därimot var rätt jobbig och gjorde inte mkt som jag sa åt henne, nu har hon kommit in i "1års trots perioden" , hade det inte varit för att jag inte skulle ta mej upp på hästen igen sen så hade jag hoppat av och sagt åt henne riktigt ordentligt!! synd att man är så osmidig och får senadrag halvvägs då jag ska upp igen X) lite komiskt :P

Hade tänkt hinna ut med Bobby oxå men klockan tickade och jag hade ogjort lite annat tjafs, så de blidde inge av! han ska få komma ut och dra vagn imorgon (torsdag ) ist, då blir han klaaad :,)

Blir troligen banan imorgon om vädret tillåter, annars tar vi de i helgen ist :) är vell v65 på fredag antar jag? dit skulle man kanske oxå ha varit en sväng och kikat, får se om jag får med mej ngn som har lust att följa.

på tal om allt och inget så ska jag och sussie tatuera oss den 9 juni, Hade först tänkt tatuera in "if you"ll dont live for something, you die for nothing" , gillar den texten skarpt! , men då jag var över en sväng till mamma och pappa igår och kikade lite i mitt gamla rum, så hittade jag en text jag skrivit ner för säkert 4 år sedan, var i början på min och Jonts karriär, den lappen löd "amor vincit omnia"-kärleken övervinner allt, så kände jag direkt att den texten får det bli! så nu taggar vi den 9 juni :)

Har inte så mkt mer på hjärtat just nu, så jag avslutar häär.


Kommentarer
Postat av: mican

vars ska du tatuera den?=)

2011-05-18 @ 19:58:56
URL: http://diamantmoln.blogg.se/
Postat av: sussie

gillarrr :D

2011-05-19 @ 21:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0