17 maj.

Nu är jag inne i ngn slags "virr period" , jag vet ingenting och håller inte reda på någonting heller för den delen, SJUKT irriterande! känner att jag måste ta och skärpa till mej litegrann så de inte blir dålig stämning! :P

Igår var jag hemma från jobbet då jag hade ruskigt ont i magen och hade sovit dåligt hela natten, inte nog med det så ringde granners kl 6 på morgon och talade om att jag hade 2 lösa hästar! upp i full fart och he sig ut på "jakt" , dom stod så fint på grannens gård både Bobby och Bajen, Lilleman var duktig och hade stannat kvar i hagen! (tur var det), ropade iaf "kom nu gossaar" , och dom kom direkt vilket jag absolut INTE trodde! händer sällan då båda kommer lös, men dom viste vell att dom hamnat lite fel gullgrisarna :,)

Mkt på gång just nu oxå, jag kommer troligen köpa ut Bajen från kiosken så jag själv står som ägarre på honom, om inte annat så blir jag delägare. Till er som inte förstår så är de mammas kiosk som står som ägare på honom nu, och jag som tränare. Men då de gått lite halvkrassligt så ska jag köpa in mig i honom så de inte blir så mkt kostnader för kiorren.

sen hände ngt lite smått obehagligt igårkväll, de började höra av sej en yngre kvinna från sundsvall ang Lilleman, allting lät jätte bra tills jag fick veta att den här hästhandlar kvinnan som köper upp billiga hästar och sedan säljer dem vidare och håller på med slakt bla, blev jag väldigt osäker! vissa saker stämmer in och jag fick en mkt obehaglig känsla. Idag har hon bombat mig med sms och även RINGT mej ! då sa jag rätt ut att jag kände mig mkt misstänksam och att jag inte kommer släppa iväg Lilleman till henne, då började hon prata om att hon ägt en travhäst innan som hon vart tvungen avliva och hur hemskt hon tyckte att de var, + massa annat som bara lät jätte skumt! så jag sa -tack å hej! , här blir de inge av..

Usch vad jag tycker de är obehagligt! att de ens finns sådana människor som håller på med sånt där.!?
Iaf så har jag bestämt mig för att behålla Lilleman, hans gamla ägare hörde av sig igår oxå och talade om att han hemskt gärna får flytta tillbaka till dem ifall jag inte skulle kunna ha kvar honom, så de känns faktiskt jätte bra att ha den tryggheten, och framförallt väldigt seriöst att dom erbjuder en sådan sak! tänka sig att de finns bra människor i denna värld oxå..


Nu efter jobbet ska jag tvär snippa in till stan och inhandla lite foder till pollehästarna! sen hem och laga laxgryta till middag, sen blir de ut och rida Bajen en sväng i skogen! får se om jag hinner köra Bobby en runda oxå.. Igår byggde vi om hagarna oxå btw och de blev SÅ bra! äntlien är de ur världen, nu får krakarna hålla sig inne i hagen oxå så vi slipper laga & stöka på :P hehe


lilla Kisse Lasse har anlänt oxå, och de går bara fiint! sjuukt söt och hur go som helst, tom Jonte är störtförtjuust! ska ta nå bilder på honom och lägga in sen när jag får tid så ska ni få see! :,)

På torsdag ska mamma följa mig ner på banan med Bajen, sen har jag en klipptid kvart över 3 hos Åsa på trollsaxen, välbehövligt kan jag säga! sen har jag inte planerat så mkt för resten av den här veckan, förutom att jag och Jonte ska hälsa på Mican och Ante på lörda eftermiddag, grilla och bara chillaa! sen ev blir de att fara ner med ngn av hästarna till ersmark oxå, ska bara fixa ett sånt här dagskort , ska försöka hinna de imorn!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0