15 maj.

Efter gårdagens festligheter så är de slitet idag, SJUKT slitet!! tror vi var isäng vid 4 imorse, vaknade vid 6 igen och mådde så förbaskat dåligt och var tvungen kliva upp och spy, sen dess har jag inte mått riktigt 100 under hela denna dag, har jätte ont i magen och får världens kramper stundvis! inte så konstigt då jag levt på lchf kost i 2 månaders tid och sen förstör med att dricka 3 helger i rad?! iaf så blir de inget drickande nu på ett bra tag, nu ska jag fokusera ordentligt på mitt lchfande och se till att träna ordentligt och leva sunt, kan jag behöva nu känner jag.

Är jag såhär risig imorgon oxå känns de fruktansvärt tungt att jobba, är så hemskt att inte kunna gå på toa då man behöver, för de är vell ungefär där jag "bor" just nu :P , men hoppas på att de är bättre imorgon iaf, jobbar kväll ..

Tisdag jobbar jag förmiddag och onsdag jobbar jag kväll, sen är jag ledig i hela 8 dagar! ska bli kanooon skönt faktiskt! då ska jag passa på att stöka på lite här hemma och styra upp lite småsaker, sen bara njuta av ledigheten såklart! :))


Kommentarer
Postat av: mican

sv; hahahah, dom är lite knasiga pojkarna;)

2011-05-16 @ 16:09:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0