11 maj.

Blev vila för hästarna både igår och idag, istället har jag och Jonte passat på att påbörja "vår"städning i huset och även ute på gården, bla så har vi börjat fyll ut gården då den är sjukt ojämn på vissa ställen + sått nytt gräs där, kommer bli så fint då de växer upp gräsmatta :) sen passade jag på att sätta ut mina jordgubbsplantor ,  passde på att sätta mina salladsfrön och ärtsider oxå, hoppas att de blir ngt :D!!

Inatt vaknade jag vid 4 tiden och mådde så sjuukt dåligt! var rent tvungen att kliva upp för att spy!! blev dom inte särskilt mkt men endå, gjorde mej ett glas samarin då jag fick världens halsbränna efteråt, uusch...
Idag har jag iaf mått bra som tur är, rent såpass att jag har varit ute och ått/sprungit i skogen med emelie oc vovsingarna! gick faktiskt jätte bra och det är ngt jag kommer fortsätta med !

Mitt lchfande går vell rätt bra, men ska jag erkänna så har jag faktiskt norpat mej en godis lite då och då, INTE bra!! ska skärpa mej och köra på allvar nu igen, var ju så otroligt duktig där ett tag! sen behöver jag inte dom där jävla godisarna, så gott är de faktiskt inte! (eller??), iaf så ska jag vara stenhård nu framöver och även lägga in 3 st promenad/löpar pass i veckan, + dagliga vanliga hederliga promenader, annars blir de INGE thailand för min del i höst, total vägrar att visa mej såhär! så nu kör vi STEENHÅRT! dock blir de fest på lördag, men efter det då jäklar..!


Imorgon torsdag blev de skiftbyte här på jobbet, ska jobba kväll ist för förmiddag, får se om jag stiger upp i tid så jag hinner till stan och fixa lite saker innan? kändes lite jobbigt men måste nog göra de endåå!suuck*




Kommentarer
Postat av: locka

läsvärd blogg intresangta inlägg as kull =)

2011-05-12 @ 18:21:58
URL: http://lockalocka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0