5 juni.

Hemkommen efter en sjuukt trevlig liten semester i lycksele med kanon sällskap! kl 8 igår morse började färden och vi var vell framme ca 10 halv 11 tror jag? iaf så drog vi direkt till djurparken , började rätt dåligt då vädret blev helt galet! blåste som sjutton och regnet bara öste ner!! sen klarnade det dock upp och blev riktigt bra väder, om man bortser från blåsten då.Det var iaf VÄLDIGT kul och spännande att gå omkring och se alla djur, men satan i gatan vad vi gick! och uppförs var de mestadels hela tiden! summa summarum så var de iaf jätte bra och jag skulle lätt kunna fara dit igen :)

Hotellet var jättefint! rummen var gigantiska mot för vad man varit med om på tidigare hotell, fruckosten var kanon och allt var bara allmänt bra :), såklart glömde jag kameran hemma men hjärnan bakom allt (sussie) hade med sig sin och har fotat massor, ska be henne skicka lite pics sen ngn dag så ska jag allt lägga upp do här :D

Fick veta igårkväll att de varit en jävla tromb här??!? tydligen hade den även passerat utkanten av lycksele vilket man såg TYDLIGT på hemvägen idag, låg ett 100tal träd överallt som den strykit med sig.. USCH vad jag tycker att de är obehagligt!
sånt händer fan inte här i norrland!??!vist har man hört talas om dem i södra sverige, men inte häär? iaf inte så stora att dom tar med sig en jäkla massa träd och diverse? huvva.. Och mina hästar som stått ute, som tur var hade de inte varit så farligt just i fällfors, byske/skellefteå hade tagit mer stryyk.

Har iaf lugnat ner sig ute nu och de blåser faktiskt ingenting, skönt det.. har vart över och kramat om mina guldgossar och dränkt dom i myggmedel, dom äckel varelserna har då verkligen vaknat till liv nu!! tragiskt.. sen har jag bytt gardiner och påbörjat min "make over" i vardagsrummet, bodde nämligen granne med Dollar store i lycksele så de "råkade" bli ett besök där på hemvägen :P , blir iaf jätte bra ! nu väntar jag bara på att grejjerna från Jotex ska anlända, ska dock avbeställa gardinerna då jag hittade snygga och billiga på Dollar store, men resterande får gärna anlända NU tack..

Imorgon jobbar jag eftermiddag, så under dagen ska jag ut och köra häst + motionera mig själv, Tisdag är de förmiddag som gäller och efter det blir de hem och städa + köra båda hästarna :) Onsdag jobbar jag nog kväll? eller var de förmiddag? hur som helst så är jag ledig i en hel vecka efter det, ska bli ruskigt skönt! På Torsdag är en stor dag, då ska jag och sussie tatuera oss, igeeen :P men detta blir min 4 och sista! tror jag, man ska vell aldrig säga aldrig?...

Förövrigt i veckan ska jag ringa Jami och boka skoning till Bobby skrutt , sen måste han verka Lilleman lite oxå .
sen ska jag ner med Bajen på banan ngn dag, troligen fredag då jag har fullt upp framtill dess.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0