dag 4, hur började mitt hästintresse.

Jag har alltid tyckt om djur och haft djur omkring mig. När jag var väldigt liten mellan de att jag föddes och framtill jag var i 3 års åldern hade faktiskt pappa egen häst som han ägde tillsammans med en kompis. de var en 2årig kallblodsgosse som hette Lill kaj, men eftersom jag var så pass liten så var jag aldrig med i stallet osv, sen när jag blev större såldes han.

Iaf så vet jag inte riktigt hur de började, men mina föräldrar har alltid tyckt om hästar (och djur över huvudtaget)
så jag antar att de var därifrån jag fick det. När jag var 5 år så brukade jag rida på ett fjording sto som hette Bonita,de blev inte alltför ofta men ngn gång sådär, alltid med ledare oxå. När jag blev 8 år började jag på 4h i byske , där stod 1 shetlandsponny som heter Laban och en islänning som hette askur. De var vell egentligen då jag började rida, 1 året ganska lugnt eftersom jag inte kunde särskilt mkt. men sen blev de bara mer och mer och jag lärde mig väldigt fort.
2,5 år senare hade jag min lilla shetlands ponny lillis på foder, honom hade jag i ca:2-3 år. jag gick ridskola och red där 1 gång i veckan, red även mkt hos min kompis emelie på hennes hästar :). när jag blev 13 år fick jag min första egna häst, och det var Macho som jag berättat om tidigare.

så man kan vell säga att jag ridit och hållit på med hästar sedan jag var 8 år gammal, och idag är jag 20 (snart 21).
Tiden går som smör i solsken.






Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Såg hos "stallbrudarna" att du hadde en rockard du skulle sälja. Om du fortfarande vill sälja är jag interesserad:)

Mvh Trine

[email protected]

2011-01-15 @ 23:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0