9 januari,

full huggning de senaste dagarna, fredags så var jag ledig, då for jag och jessika ut med grabbarna grus och de var plums i djupsnö som stod på schemat! jag körde Bobby och jessika red Bajen. Vi började med att värma upp några km i trav först, sen vek vi ut efter en skogsväg som var helt oplogad på hela vintern = MASSOR med snö! de bara plogade över vagnen och dom fick kämpa på ordentligt gossarna :) blev ca 1 km i djupsnön och endast skritt.
sedan avslutade vi med lite lugn jogging någon km innan vi for hem .

Lördag: vaknade vid halv 10, tog ut hästar och gav dom morgonmaten. strax efter 10 kom Jennifer och hennes andreas hit och hängde med ut och körde skoter med mig och Jonte + resten av byn, jag måste då säga att de inte ens var roligt stundvis alltså! så SJUUKT med snö att de knapt gick köra!! men med endast 2 fastkörningar så tog vi oss frammåt iaf :P, vi klarade oss igenom turen och vi var hemma vid 2 igen , fikade lite och sen bänkade vi oss i soffan och halvdog allihopa. Vid 6 drog vi till pipens och käkade pizza, sedan blev de lite fångarna på fortet och film senare på kvällen med jennifers goda kladdkaka, dagen summerar jag som riktigt lyckad! :)

idag söndag: eftersom jag inte var isäng fören vid 3 inatt så sov jag till kl 12 både jag och Jonatan, hästarna stod inne vilket var lika bra då de snöar ordentligt idag! när jag gick över till stallet och just gjort klar bajen och släpt honom i hagen ser jag att typ ALLA trådar ligger i backen! snön har satt sina spår kan man kanske säga, så bara ut i eländet och försöka styra upp tråden så gott som de gick, sen ut med resterande gossar :).
Lilleman har lätt börjat bli lite kaxig, men han är faktiskt riktigt duktig på att höra på när man säger åt honom iaf.
Men nu är de dags att börja uppfostra ordentligt så han inte blir odräglig sen ;P hehe.
Och ang hans pälsätare eller vad de nu riktigt kan vara för ngt, de har då lugnar ner sig och han kliar ingen annanstans, så de känns som rätt lugnt endå, skönt att de inte blir värre, än sålänge.

Nu har jag ganska just vart ute med hundarna och busat ett tag, ska strax släpa fram dammsugaren och göra lite nytta härinne, sedan bär de av mot byske för lite handling + att jag ska hämta ut mitt paket från börjes!
jag och Jonatan har föresten presentkort på stengården för 300 kr var, kanske att vi stannar där och äter middag innan vi far hem? lät som en god ide :)



sötaste lille <3


Kommentarer
Postat av: Åsa

jo ja ha prova de men utepromenad är inte my cup of tea :P eller visst kan de va skönt på sommarn men på vintern vill ja bara dö! så då tänkte ja att om jag har nått i hemmets trygga vrå som kan ge en motion så kan de ju va värt å pröva :)

2011-01-10 @ 05:23:32
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0