5 januari,

Rätt lugn dag idag, skönt att få sova ut imorse!
dock har de vart sviinit kallt hela dagen, men jag har iaf lyckats hasa mig ut på en promenad efter skoterspåret med hundarna, men som sagt, kallt var det! men dom var glada vilket är huvudsaken^^.

Hahah ikväll fick jag för mig att jag skulle ta Bajen på en tur barbacka, så mysigt hade jag föreställt mig! jag slänger på han tränset och ber Jonatan slänga upp mig, och just när jag håller på få benet över ryggen på honom så springer han i väg och bockar som ett tok med mig hängandes på sidan! XD som ni kanske förstår så for jag ganska snabt i backen, och trots min otroliga osmidighet så landade jag på fötterna X)! måste ha sett hysteriskt roligt ut!
jag bestämde mig iaf för att inte utmana ödet på de där viset igen så jag la på sadeln ist och for ut en sväng, och jag hade med mig Tosca för första gången, och vet ni vad? de gick så SJUUKT bra! jag slutar aldrig förvånas över den här hunden, hon är helt otrolig! hon gick klockrent antingen några meter bakom eller några meter framför, var sjukt lyhörd hela tiden och hörde precis vartenda ord jag sa till henne! vi mötte en bil oxå och hon satt så fint och väntade till den passerat, jag är sååå STOLT över henne :,)!!

Eftersom de var första gången Tosca följde med så blev de en väldigt kort sväng, ca 2 km bara. Vi avslutade med en galopp uppför postbacken och tosca räsade på allt hon kunde för att hinna med oss :) söötis!

Nu är iaf alla hästarna inne pga kylan, och jag ska ta och hoppa in i duschen och sedan sätta igång en tvättmaskin innan jag går och lägger mig, ska upp och jobba imorgon men öppnar inte fören kl 10 så en liten sovmorgon blir de :D
efter jobbet ska jag förbi Mican en sväng , sen hem och göra middag, så väntar 3 dagars ledighet innan nästa arbetsvecka börjar om igen :)

ser fram emot helgen då de ser ut att ska bli betyydligt mildare, då ska jag och Bajen ut och plumsa i djupsnön! sen ska jag ta och köra Bobby en runda :), vi ska även hinna med att hälsa på Jontes pappa och carina, på lördag kommer Jennifer (jontes syster)och hennes karl hit och kör skoter med oss :)



Bild från promenaden idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0