31 januari.

Jaha, så var sista dagen på den här månaden kommen, jisses vad tiden går fort!
Helgen har vart fullspäckad med massa trevligheter, fredags var jag ut och körde Bajen en runda, longerade Lilleman osv. Lördag kom Harald och sussie hit på besök, blev skoterkörning för grabbarnas del medan jag och sussie chillade på här hemma med massa mys och prat och en lunch på pipens :). Till middag blev de grekiskpytt och kladdkaka till efterätt, sedan lite tv tittande.

Söndag var en lugn dag, tog sovmorgon, släppte ut hästarna och sedan vid 12 snåret drog jag ut och körde Tempoväxlingar med Bajen, värmde upp några km i 2 min tempo , sen for jag upp mot drivecenter och körde tempoväxlingarna, låg på 2 min tempo 300 meter, gasade upp till 30 tempo i 200 meter osv. ca 6-7 gånger. Han kändes KANON fin! helt lyrisk, nu fortsätter vi såhär :)

Halva Lilleman är rakad nu oxå, jag ringde distriktarn i lördags på morgonen och frågade va fasiken hans kala fläckar kunde vara för något, och hon trodde ganska säkert att de var löss! pälsätande löss, precis som jag misstänkte!
hon sa att de är väldigt vanligt för just shetlandsponnys och islandshästar, eftersom dom får sådan hiskelig päls!
så hon tyckte att jag skulle raka honom och sen behandla med switch , så de ska inhandlas i veckan.

och jag som trodde Lilleman skulle bli hysterisk av rakapparaten, men han var hur cool som hellst och tyckte de var så sköönt! dock så gick de inte raka under magen, han är så fruktansväärt tovig där!! ni kan ju tänka er hur de blir med pälsen han har,och då han lägger sig ner i kisset på natten i boxen . endå har jag borstat honom i stort sett varje kväll!
men snart är de vår och han kommer troligen börja fälla ganska snart, ska även passa på att bada upp honom någon dag framöver, kanske redan i veckan om de har tänkt fortsätta vara + grader.

Imorgon väntar förmiddagsjobb, efter det ska jag och emelie fara ut med hästarna en sväng, hon ska ev börja rida på Bobby 1 gång i veckan, kanon bra då jag inte har så jätte mkt tid över :) , onsdag är jag ledig, då ska jag ut och galoppa med Bajen, sen vidare mot stan för lite ärenden! Torsdag har jag ev bytt bort mitt förmiddagspass då Mickonen kommer och skor om hästarna. Fredag jobbar jag kväll, så ska hinna ut med gossarna på förmiddagen! lördag jobbar jag förmiddag, sen fest på kvällen! söndag jobbar jag kväll, sedan ledig måndag :) Full rulle även denna vecka!

Nu ska jag ta tag i sovrummet som ser ut som ett bombnedslag, sedan ut i stallet och ordna för kvällen.



Jag är bääst på att ta kort ;)!!


Kommentarer
Postat av: mican

sv: de kan man säga att jag är ;) hehe.

2011-01-31 @ 18:37:26
URL: http://diamantmoln.blogg.se/
Postat av: mican

sv: de kan man säga att jag är ;) hehe.

2011-01-31 @ 18:37:28
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0