26 januari.

Löning igår, riktigt trevligt! särksilt då de blev mer är vad jag förväntat mig, perfekt! ska passa på att lägga undan iaf 1000kr till thailandsresan :)

Förövrigt så är jag rätt slut, igår afton när jag kom hem från jobbet så åt jag middag, sen somnade jag i sängen ganska direkt, och vaknade i panik då kl var 20! jag trodde att jag försovit mig till jobbet, så jag skrek utöver mig och typ hoppade ner för trappen, högg tag i telefon och hade just tänkt ringa åsa (chefen) och säga att hon var tvungen springa och öppna pga jag försovit mej, då jag inser att kl är ju faktiskt inte 8 på morgon utan 8 på kvällen! shiit så obehagligt de är då de blir sådär! :O


De blev som ni förstår en rätt tidig kväll igår då jag var helt borta :P haha! men är fortfarande lite virrig, nu när jag öppnade på macken imorse så vart de alldeles svart för ögonen, kändes som om jag skulle tippa omkull.
Blir små yr studnvis och känns som om jag ska stupa, har ingen aning om varför? :S för så trött är jag inte.

Idag då jag kommer hem ska jag ut med Bajen och longera Lilleman, imorgon jobbar jag igen , och efter jobbet ska jag ut med alla 3 gossarna, sedan är de helg för min del, välbehövligt!.

Det här såg vell inte så tokigt ut? ska nog göra pannkaka till middag idag :D!


Kommentarer
Postat av: maria

Om han har problem med mjäll och har en tjock päls så rekommenderar jag att raka honom!

2011-01-26 @ 18:54:35
URL: http://mokiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0