13 januari.

Jag kan nästan inte tro det själv, men iaf så är en thailandsresa bokad nu till hösten! jag och Jonatan kommer åka med hans pappa och Karina samuel jennifer och hennes pojkvän, kommer bli så jäkla awesome! :D ngt som är lite mindre awesome är vell att den kostar en del, men bara sätta igång och spara!

Igår var jag på stan med mli en sväng, vi åt lunch på tatung och sedan kollade vi läget på staden, kan inte säga att jag hittade särksilt mkt, köpte mig en myströja på bikbok . Var ut på royal oxå och inhandlade ett jaktkandar, hade tänkt hinna testa de på Bajen idag men har så mkt annat jag ska hinna med innan jag drar iväg och jobbar, så de får bli imorn helt enkelt. På hemvägen stannade vi på arken zoo och jag köpte hundfoder.

Förövrigt så har jag köpt en klippmaskin till hästarna på blocket, eller iaf snart, hon skulle skicka den imorgon.
Lite spännande då jag faktiskt inte har ngn erfarenhet om just klippmaskiner då jag aldrig innan haft behov av en,så jag hoppas att den har tänkt fungera! nypris ligger på ca 3000:- och jag får den får 1200 kr , och tydligen så var den aldrig använd.


Ngn av er därute som har erfarenhet av just den här sorten? lämna en kommentar om vad ni tycker isåfall :)


Nu ska jag ta och städa undan litegrann, sen bär de av mot arbetet.


Kommentarer
Postat av: ida

2011-01-13 @ 16:28:42
URL: http://aviano.blogg.se/
Postat av: ida

Roligt att ni var på Tatung och käkade, där har jag jobbat =) Hoppas du blir nöjd med jaktkandaret, på min fungerar det super!

2011-01-13 @ 16:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0