9 februari.

sådär ja, nu var man gaddad för 3 gången :) blev 3 st stjärnor bakom mitt högra öra, och till er som undrar vad de ska symbolisera så är de faktiskt inget särskilt, de ska få bli mina "tur stjärnor" har jag bestämt, inget mer än så :P
Trodde att det skulle vara gode obehagligt att tatuera bakom örat, men de kändes faktiskt inte så mkt! jag höll då på somna , de säger vell allt? ;D

Tanken denna afton var att jag skulle köra intervaller med Bajen, sen hade jag tänkt hinna skritta Bobby skrutt. Men de blev så sent allting så de blev inget av, så de får bli imorgon efter jobbet ist.. Jag känner faktiskt lite hur min motivation börjat komma tillbaka krypandes, den har inte alls vart på topp senaste tiden, utan har hellst bara velat ställa undan mina älskade hästar ett tag. är rätt tungt med 3 hästar då man är själv, så lite "less" är man ibland.
Men jag är FULLT medveten om att det är jag själv som valt att ha de såhär, men man har alltid bättre och sämre perioder här i livet, eller hur?

Nu väntar sängen för min del, ska upp kl 6 -.-, har förmiddag på macken imorgon nämligen, även på fredag. men sedan vänta helg, fantastiskt skönt ska de bli! då ska jag bara ta det jävligt lugnt, sova som fasiken och bara vara med mina djur :) 

Vad händer för er alla i helgen?? :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0