6 februari.

Gårkvällen kan jag nog inte beskriva på ngt annat sätt en dramatisk, så nu förtränger jag den och blickar frammåt ist. Känner mig ngt sliten idag faktiskt, men bara bita ihop och köra på endå. Står för tillfället på jobbet, har lilla vizzla med mej och hon sköter sig exemplariskt! ligger helt stilla och ser söt ut bara :),Tosca är hemma med Jonte och tjollrar på.

Imorgon är jag ledig, då ska jag ut och köra lite arbets med Bajen, vi ska dra däck hade jag tänkt :)! är de inte allt för kallt och jävligt så ska jag ta ut Bobby oxå en sväng så han får röras, sen ska jag sätta mig ner och ta mej en ordentlig fundeerare, om vad tänker jag inte riktigt gå ut med än eftersom jag inte har bestämt ngt.

ska betala en räkning ikväll. en OTREVLIG räkning som är på 2800 kr, bilförsäkringen -.- fyyfan. Tycker jag står och pungar ut pengar på skiten mestadels jämt. fast skiten var ett hårt ord, för min bil är faktsikt en pärla!!
dock funderar jag starkt på om jag ska måsta sälja den och köpa ngt som går billigare då jag kör så pass mkt bil.
har räknat ut att om jag köper mig en bil som drar mellan 05-07 så tjänar jag minst 1000:- i månaden, tål att funderas på faktiskt, för jag skulle verkligen behöva dom där 1000 kronerna.

Nu ska jag dricka upp min redbull så jag kanske blir lite piggare, nog för att jag tror inte på sånt där, jag har druckit redbull flera gånger förut och inte känt ett skit! tror de där är lite psykiskt, samma sak med kaffe, jag har aldrig känt av när jag druckit kaffe! och då kan jag dricka flera koppar om dagen. Fast man är vell olika såklart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0