28 februari.

dags för ett inlägg känner jag.

Helgen har vart kanon! lördag kom harald och sussie vid halv 10 snåret, grabbarna drog ut och körde skoter medan jag och sussie chillade på hemma, gick en promenad med hundarna och lunchade sedan på pipens , och efter lunch drog vi ut en kortsväng med skotern oxå då vädret var fantastiskt!, kvällen blev lugn då grabbarna grus var slitna krigare, blev go middag lax med västerbottens ost och ugnspotatis , sedan avslutade vi kvällen framför tvn.

söndag blev en riktig slappardag, Jonte och harald körde skoter medan jag och sussie bara låg som döda fiskar i soffan och såg tv hela dagen, en synd egentligen med tanke på vädret, men de var faktiskt mulet iaf :P.
stekte plättar till middag, och sen drog vi alla mot stan, jag och Jonte for hem till hans pappa och karina där jag fick agera frisör. Klippte karina och jag lovar att de var bland de svåraste jag gett mej in på, men slutresultatet blev riktigt bra! hon hade först mellanlångt tjockt rakt hår, med lite självfall. slutresultatet blev en "page" med kort kort bak, riktigt fräsigt! :), efter klippningen var det egentligen meningen att vi skulle dra hem till harald och sussie för att se film och gotta oss, men klippningen tog längre tid än planerat så vi fick ställa in det.


Idag Måndag har vart en rätt lugn dag, lunchade med jennie på fältet och sen har jag vart förbi läkarn en sväng, blir sjukskriven i 2 veckor till, sen ett återbesök nu på måndag för lite provtagingar och ev utskrivning av medecin.
så det är vell de jag åstakommit idag, har bara tagit de lugnt resten av dagen , pjåtat på i stallet litegrann osv.

Imorgon har jag tänkt köra Bajen för första gången efter hans 2 veckors vintervila, han kommer troligen vara på g så de bara smäller om det! tur att han oftast behärskar sig endå :P , nu framöver så kör vi järnet! kval i slutet på april/början på maj är planen, så nu jäklar!



only for you sacuu ;) hahahah lovee it! XD <3


Kommentarer
Postat av: Åsa

Elloooooo, när du har blive bättre i leder och värk och så, har du lust att hjälpa mig klippa Hasse? Han börjar bli mer tovig nu och de kommer nog int gå att få ut me bara sax :S

2011-02-28 @ 23:05:59
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: Åsa

Va bra :) kanske är lika bra att ha han nu innan de blir vår och söligt ute :P



Nä eller hon ha då int sagt nå men ja ha då gett henne ditt nummer iaf :)

2011-03-01 @ 01:30:26
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: sussie

HAHAHAHAHA, åh fyfaaaaan så risig :P det där är nog bland det fulaste ajg har sett...förutom bilden på dig och mig :P haha

2011-03-01 @ 21:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0