21 februari.

helgen blev mer eller mindre kaos, eller lördagskvällen kanske man ska säga? de blev fest iaf, trots att jag absolut inte hade tänkt det. Vilket slutade i katastrof för min del, behöver jag säga mer än att hembränt och jag inte går ihop? :P
förövrigt var kvällen faktiskt trevlig, de jag kom ihåg av den!

gårdagen blev rätt lugn eftersom jag var nåsåin i helvete bakis! jag strosade bara runt hemma, petade på hästarna lite, promenerade hundarna och gick upp till emelie på en kopp kaffe, sen på afton blev jag och Jonte bjudna på tacos hemma hos hans pappa och Karina, var så sjukt gott!

Idag är jag fan fortfarande bakis, men mår bättre än igår ;P, blev en sovmorgon till halv 11, gick över och gav hästarna mat, rastade vovsingarna och sen lagade jag lunch till Jonte, leverbiff och potatismos^^ Jontes favvoo.
Efter det såg jag lite hem till gården, sedan proppade jag in hundarna i bilen och for å plockade upp emelie för en tripp till byske , där vi alldeles just kommit hem ifrån. Blev en runda inne på coop oxå hämtade jag ut mina paket på ica från Jotex och Hööks, ska strax öppna dom och se så de är rätt grejjer! :P

Ikväll efter att jag "renoverat" huset så ska jag ta Bajen på en runda, ska köra en sväng så han får avreagera sig lite, hästarna har stått nu i över 1 vecka pga kylan, men nu har den börjat avta ngt så nu kör vi igen! :)
Nu ska jag ta och laga lite mat innan jag sätter igång med allt jag ska göra, blir baconsås och spagetti!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Haha de va faan fest för din del :) Smakade Ahlgrens bilarna bra? :)

2011-02-21 @ 19:49:32
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: Åsa

haha ja de blev faan all in :P men de va kul iallafall så länge de vara :)

2011-02-21 @ 22:40:22
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: mican

hahah galet var det i lördags :P hehe

2011-02-22 @ 19:19:50
URL: http://diamantmoln.blogg.se/
Postat av: Camilla

alltså jag ska absolut överväga det, du kan ju höra med hon vad han tar för att kolla igenom den, jag har verkligen inga pengar just nu :/ på tal om det, när ska du ebtala för täckerna? :)

2011-02-22 @ 23:15:10
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0