14 februari,

Ngn fler än jag som är förbannat less på denna kyla? som varmast idag har vi haft - 22 grader, inte OK!
Med andra ord har hästarna fått vila, för jag pallar rent utav inte när de är såhär kallt! och som de ser ut nu så ska de vara såhär i minst 1 vecka till, känns ju lagomt kul...

Iaf så är de alla <3:ns dag idag, jag och Jonatan bestämde att vi inte skulle ge varandra någonting, utan att vi hellre går ut och äter ngt gott ist, så de är precis vad vi har gjort! vi drog till stengården i Byske för en middag (har fortfarande kvar presentkort där sen i julas), kan lova er att de var supergott! vi delade på chilimarinerade räkor på salladsbädd till förätt, sedan åt jag honungsglaserad fläskfile med potatisgratäng och Jonte åt black and whiteplankstek, vi rullade bokstavligen talat ut därifrån sen :P haha.

När vi kom hem så gick jag direkt till stallet och plockade in grabbarna grus, hade med mig Tosca oxå, hon är så fantastiskt duktig på att vara med bland hästarna :)!, och nu har jag och Jonte myst med en film, grown up tror jag den hette? en komedi iaf, riktigt bra faktiskt!

Imorgon väntar eftermiddags jobb, Ledig Onsdag, jobbar förmiddag torsdag,kväll fredag, morgon lördag och kväll söndag. Fullspäckad vecka med andra ord. lika bra då de ska vara såhär jävla äcklit världelöst KALLT!!



Bjuder på denna extremt gamla bild på mig och Jonatan, har för mej att detta var nyårs till 2006? 3 månader hade vi vart tillsammans här. Och nu 5 år & 4 månader, Tiden går...<3


Kommentarer
Postat av: mican

sv: tack mia <3

2011-02-15 @ 09:18:38
URL: http://diamantmoln.blogg.se/
Postat av: Jeanette' ♥

åh så länge ni har varit ihop..mysigt. ♥



sv: Varsegod! :D

2011-02-15 @ 16:58:14
URL: http://neettaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0