13 februari.

har vart så snuskigt skönt att vara ledig i helgen! och de skadar absolut inte att jag inte går på jobbet fören tisdagkväll! .Fredags blev de rätt lugnt med tv och gosaker hemma, emelie var förbi en sväng och såg film osv.
Igår lördag följde jag med emelie hem till storbränna och fotade henne och Fari , sen testade jag oxå att rida på honom vilket var typ iaf 2 år sen sist , ha nog bara suttit på honom en kort kort stund ngn enstaka gång sen dess :P haha.
Han var iaf superfin, bilder finns på bilddagboken, sök på Ml189 :)

Mot aftonsidan drog jag hem, lagade mat och chillade en stund innan jag begav mig ut i stallet. Tog ut Bajen och körde lite tempoväckslingar, hade tänkt intervalla först i backen men den var så "Moddig" så de blev inge av. Iaf så var Bajen sjukt het och ville hellst ligga på 120kmh hela tiden! mina armar var som spaggetis ungefär -.-, men utöver det så kändes han som en rund miljon!

sedan blev de Bobbys tur, for ut och red en liten sväng , började totalt världelöst då han stod och var kaxig på gården och bara slog bakut (lite butter över att Bajen och Lilleman fått gå in ;P) , slutade med att jag backade honom ut till vägen, sen gick han som en jäkla klocka och var så fantastiskt jävla fin på slutet! helt lyrisk var jag! duktiga Bobbyskrutt <3

Idag är de underbart väder ute, dock -18 grader. Hästarna får vila idag då jag har så mkt annat att göra, är inne på min 3 tvätt sen igårkväll, dammsugat, dammtorkat, skurat, bakat bröd till morfar, promenerat hundarna har jag hunnit med än sålänge, så nu tycker jag att jag förtjänar 1 timmas vila innan jag snör in mig själv i duschen för en "Lättare" renovering :P haha. I afton bär de av mot ursviken på middag hemma hos Jonatans mamma och Dennis, treevligt trevligt :)


NU bjussar jag på lite bilder, bla på min nya tatuering jag gjorde i onsdags :D!








hahaha, Tosca trodde hon var cool idag på promenaden X)! söötgriis <3


Kommentarer
Postat av: sussie

SNYGG tatuering :D

2011-02-13 @ 15:32:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0