19 augusti.

Nu fick jag just upp ett sånt där ilsket tänkande på folk som är så förbannat snåla! snålhet är bland de värsta jag vet, samtidigt som de har sina fördelar oxå såklart.. men vist i hela friden måste de finnas gränser??
om vi talar om pengar tex, vist är de bra att spara pengar och tänka sig för före man gör saker, absolut!
Men man är bara ung EN GÅNG i LIVET! jag tänker inte sitta hemma och snåla på mina pengar , aldrig kunna göra något bara för att jag måste spara! och endå tjänar jag ruskigt lite pengar som det är just nu, men jag vill LEVA mitt liv till fullo och göra saker som jag VILL göra. Vill jag ut och resa så GÖR jag det! vill jag shoppa så GÖR jag det, därimot kanske jag inte tar den dyraste resan jag hittar, och inte shoppar jag heller för mer än vad jag vet att jag kan göra mej av med just då..

Jag har nog lite för lätt för att göra mej av med mina pengar ibland, så jag önskar att jag kunde bli lite "snålare" jag oxå för den skull..Men något som irriterar mej är folk som hela tiden ska klaga på att saker och ting är dyrt även fast man vet att de har råd! sen självklart förstår jag att folk prioriterar olika och att folk har olika åsikter om allt här i världen.
Men detta är MIN iaf, jag vill göra saker i mitt liv som jag kan minnas då jag blir äldre och vara GLAD över att jag gjorde! kunna berätta för mina framtida barn och förhoppningsvis barnbarn hur mkt roligt jag varit med om, visa bilder och allt som hör till, Än att sitta och vara missnöjd över de saker jag INTE gjorde..




sådär ja, nu har jag lättat mitt hjärta litegrann iaf. Nu drar jag mot jobbet för att tjäna in lite penninga som jag kan göra ngt ROLIGT/BRA av sen!hejdåå....


Kommentarer
Postat av: Nina.

Jag är nog ganska snål, fast när jag her mig iväg kan jag inte låta bli att handla (A)

2011-08-21 @ 18:12:48
Postat av: Anonym

nä men precis, man unar sig ju faktiskt saker ibland.. speciellt mat.. gillar mat ;)

2011-08-22 @ 22:03:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0