6 april.

Blev som sagt banan igår med Bajen, lämnade Bobby hemma då jag egentligen inte får köra två hästar i finkan, vore lite onödigt om jag skulle bli stoppad ;S. Iaf så gick de hur bra som helst, han gick raka vägen in i finkan, och vi kom oss iväg i tid :)

Körde och värmde 5 bakvarv i 2 min tempo, han kändes taktmässig och fin som vanligt :) sen vände vi och körde 2140m i 30 tempo, vilket han springer utan några som helst problem , jag behöver bara sitta och glida därbak ^^ sen avslutade han med att springa 28 sista 500 meterna , trots att banan var SJUKT geggig och tungsprungen! och utan att jag behövde göra ett skiit därbak, duktiga gubbe :) !

Efter vi kört såg både jag och häst ut som två lermonster! så in i duschen och spola av oss för att sedan invänta alba som skulle komma och vaccinera. under tiden vi väntade gick vi ner och pratade med christer, som tyckte att Bajen såg grymt fin ut, lite mer galopparbete ska vi köra på sen då underlaget tillåter, men just nu är de en jäkla period! går inte köra/rida någonstans i stort sett och där de väl går vara är de nästan bara skritt som funkar. Hoppas att snön ryker fort nu så de får bli torrt och fint !

vid 14,30 dök alba upp och Bajen fick sin spruta så vi kunde åka hem sen till de andra vilddjuren som stod hemma och väntade på oss i hagen :)..

Är iaf jättenöjd med honom och som de känns nu så är de absolut inte otroligt att vi kvalar i slutet på maj, känns Toppen!! :)


Idag jobar jag förmiddag , är ett jäkla skitväder ute så hästarna får vila , när jag kommer hem sen måste jag ta tag i huset som ser ut som världens bombnedslag, alltid lika roligt -.-



Jag och finaste Bajen förra våren <3




Kommentarer
Postat av: kajsa

Härlig bild!:D

2011-04-07 @ 16:33:04
URL: http://kajsens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0