5 oktober.

jag äger lätt 2 av jordens finaste hästar!
jag är så glad idag att de finns inte! , var som sagt ner med Bajen på banan idag för att köra ett snabbjobb tillsammans med Leif och en av hans hästar som han har i träning, sen var de en till snubbe som var med så vi var alltså 3 st , värmde först ca 4 bakvarv, körde 2000meter i 30 tempo , skrittade ett varv , joggade ett varv och vände sedan upp och körde 1640 meter i 25 tempo, jag låg i rygg på Leif hela vägen och Bajen hängde på utan problem!
sista 300 så kände jag på Bajen att de började ta imot lite, jag fick vifta på tömmen lite för att påminna honom om att de var en bit kvar, och han ökade direkt och gjorde verkligen sitt bästa! han var med hela vägen och jag blev så stolt över honom! första gången han springer i detta tempo på 1 år och vi tog oss runt så jag kan inte vara mer än nöjd över honom :) ! joggade iaf ner ett varv och skrittade sen ett par varv runt på stallbacken, då jag ställde in honom sen var han HELT oberörd! flåsade inte ens lite, vill säga att de inte alls är ngt fel på hans kondition :)
Därimot tror jag att han fick liite mjölksyra sista biten, men får han springa i detta tempo framöver så kommer de bli kanon! christer tyckte han såg gryymt fin ut och han var minst lika nöjd som förra gången, känns otroligt skönt att ha honom vid min sida som stöd och hjälp, jag har christer att tacka för mkt måste jag seja.

efter att Bajen gjort ett superjobb på banan så fick han duscha av sig, sen snörde jag på honom ett täcke , lastade och drog hem :) pappa följde med som hjälpreda såklart, sen tycker han faktiskt att detta är så spännande att han VILL följa med ;P haha.

och Bobby är bara allmänt bäst, han är en häst man bara inte kan låta bli att tycka om :) även fast han är en riktigt jävel ibland^^ , så jag säger de igen, jag har världeeens finaste guuldgossar <3 inte att förglömma lilla Briar som förövrigt går lös in och ut från hagen nu, han följer med huur snällt som hellst :)


I afton har jag vart med Emelie till piteå en sväng och röjt lite på stan, jag hittade ett par jeans och lite smågrejjer, emelie var så krääsen så hon hittade ingenting förutom en klocka inne på en jätte häftig liten affär! :P sen fikade vi på waynes och sen åt vi tacotallrik innan vi drog hem^^ riiktigt treevligt!

Nu har jag ganska just kommit in från stallet, pappa har burit in kylen åt mig nu , blev kanonbra! så imorgon ska jag rensa bort massa skit som jag inte ska ha kvar, sen väntar jobb på macken kl 15,40!
försten så satt pappa ner stolpar till briars hage som ska göras om nu innan vintern kommer, har jag inte världens snällaste pappa så säg!?


<3


Kommentarer
Postat av: Åsa

bra pappa :)

2010-10-06 @ 16:44:38
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0