31 oktober.

sataan vad jag hatar den här årstiden, allt är så grått , hårt blött och jäävligt! nu vill jag att de ska komma snö så de får bli lite ljusare och trevligare ute, är så less på detta nu. Och mina stackars hästar får nästan bara skritta, jogga i sin höjd! (pga att de är hårt) men imorgonkväll kommer pappa hem och blir hemma 1 vecka innan han far nästa sväng.
så ska höra om han har lust att följa på banan på torsdag då jag är ledig, om nu banan ens går att köra på? ska ringa christer och pejla läget.

Igår var de som sagt fest hos sandra, jag följde med Mli dit och de var riktigt trevligt! gick liite tungt att dricka bara men de gör inget, blev bara lagomt full ist för en gångskull :P sen blev de olles en sväng, började med att de var vääldigt lite folk, sen rasade typ halva världen in så då blev de mer drag^^! men blev trots allt en relativt tidig kväll, tror vi for vid 1 iaf , stackars Jonte satt i ursviken hemma hos sin mamma och väntade på oss, dom hade tydligen lagt sig så han hade suttit själv vaken och filosoferat :P haha.
Då vi kom hem så kände jag mig så pass nykter att jag gick över och tog in hästarna, mamma vågade inte ;P! 
och Imorse när jag skulle ta ut dom så låg lilla Briar ner och vägrade stiga upp! jag höll på skita ner mig, uusch så obehagligt de var! jag fick ta en sop och peta lite på honom, då steg han upp till sist och var precis lika söt och glad som han brukar :) men jag tog febern på honom och gick igenom honom lite bara för säkerhets skull, och de var då iinga konstigheter, sen skuttade han litegrann i hagen sen och de tar jag då som ett BRA tecken  då han i vanliga fall inte gör sånt i onödan :P haha.

nu har jag och Jonatan nyligen kommit hem efter att ha vart i byske en sväng och handlat, de var halva priset på alla taco grejjer bla , så ni kan ju gissa vad vi ska äta i afton ;)!?  efter middagen ska jag ut och skritta Bajen en sväng i mörkret, förstår igentligen inte varför jag inte gjort de under dagen? men jag har som tjollrat på med annat, de måste man få göra ibland :P sen är de som sagt så världelöst ute, så de känns inte som att de spelar så stor roll. Dom får sig en liten vilo period nu bara, så brukar jag göra varje höst då de är såhär ute. tror att hästarna gillar de oxå , att bara få ta de lugnt ett tag och bara vara :)

ikväll ska jag förbi Mli en sväng tror jag de blev, och kika på lite bilder från hennes kamera! sen får hon allt bjuuda på kaffe ;P hehe! sen ett STORT GRATTIS till Camilla R till hennes nya häst hon hämtat hem idag, så himla rooligt :D!!!!


söt Bobby vinter -08!

Kommentarer
Postat av: Camilla

haha taaaack :D :D :D det blir så bra!

2010-10-31 @ 23:34:16
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0