3 oktober.

dagen har jag spenderat hemma hos emelie i storbränna, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag, men så måste de få bli ibland :P, tog med mig tosca oxå lät vi henne träffa sita och siri + lilla jumjum som emelie var hundvakt till idag, gick riktigt bra faktiskt :) vi gick en lång promenad sen upp i skogen och lät hundarna busa , eller lång och lång, den tog iaf rätt lång tid :P haha. sen var min lilla tosca rätt slut så hon fick lägga sig i bilen medan vi gick in och drack kaffe, sedan drog vi ut i hagen och fotade på emelies pollar litegranna^^ och efter de for jag hem :) kl blev då kring 16

blev surströmming till middag idag tillsammans med mamma morfar ola och Jonte, bara pappa som fattades ! men han kommer hem imorgon, var iaf supergott och roligt att morfar kom hit :) är mkt sällan han är här trots att han bara bor i byske. men så blir de kanske när man blir gammal, blir iaf jätte glad då han väl kommer hit! sen träffas vi i byske då han är in på kiosken rätt ofta :)

Blev ingen stallstädning eller ridning/körning idag, tiden gick så fort och nu är de då så mörkt ute så de får bli imorgon.
ska strax gå över och plocka in dom i stallet så dom slipper vara ute, blåser ordentligt idag! kallt oxå, uusch.
Imorgon ska jag ut med både Bobby och Bajen, sen påbörja stallet!!! måste hämta hö på aftonen oxå -.- dryygt! men måste göras, dom kan ju inte vara utan mat . sen ska jag komma ihåg att ringa christer å höra hur de blir på tisdag!.

näee, nu ska jag he mig ut i blåsten och fixa stallet! sen tror jag att sängen väntar, är skit trött trots att jag sov till 11 idag!?



min lilla fiina tosca <3


Kommentarer
Postat av: N

fin blogg :D allt bra?

2010-10-04 @ 08:27:30
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Postat av: mican

säg till om du vill ha hjälp någon dag att städa stallet =)



så fin bild på tosca :)

2010-10-04 @ 10:26:44
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0