26 oktober.

sådär ja, nu är de dags för ett inlägg igen känner jag :P!
Har nu varit ledig sen i fredags, har hunnit med en hel del på den tiden faktiskt, bla målat om hallen/trappen så nu är de ääntligen bortgjort! och bra blev det :) så nu kan de strykas från att göra listan.

Igår fick mina hästar äntligen vinterskorna! så jag började med att ta ut Bajen en sväng i vagn, Mli var snäll och fotade oss :D  en pigg häst hade jag vill jag lova, men inte så konstigt efter 12 dagars vila .



här har ni min vackra kille :,)!!


sen blev de Bobbys tur, jag vet inte om jag var så smart som red honom då jag inte gjort de på 1,5-2 månader, utan bara kört honom några gånger sen dess. Jag fick mig iaf några rejäla bocksprång och bakutsparkar nere på lägdan då vi skulle galoppa, men jag får faktiskt skylla mig själv som utmanade ödet på de viset :P! va trodde jag själv skulle hända? X) , sen blev de iaf lite dressyr medan Mli fotade oss, gick vell sådär. Men ett STORT + är att han slutat slå ifrån hela tiden, men sen var han rätt tjurig och gick imot en del och tyckte de var allmänt tråkigt att gå runt där då han helst ville ut i skogen och rejsa , men de fick han göra på hemvägen sen :P  en del fina bilder blev det iaf, jag måste äga 2 av jordens finaste hästar :)!



kolla in min goding :,)!






Här Piaffar vi lite!! :D kan vi ju låtsas iaf ;) hehe!
(och nej, de var då fan inte varmt att rida utan jacka då de var 0-gradigt ute :P )


Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att sedan he mig iväg på macken , dom byter kassa idag nämligen så de blir en liten utbildning idag så vi ska lära oss den, kan ju vara en fördel :P så nu avslutar jag med en bild på mig och Bajen :)!



Ni är allt + lite till, utan er är jag inget mina underbara älskade guldgossar <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0