21 oktober.

wow! hela 4 st som vågat lämna ett litet spår efter sej :D men vilka är ni andra?? 500 spänn till den som vågar sejja vem ni är! ;) haha skämt och sido, skulle aldrig ske, då lever jag hellre med att inte veta vilka ni är :P

Iaf så är jag ganska just hemkommen efter en kort arbetsdag som kändes lång! var väldigt dött även idag, kanske för att de var svinit kallt ute och alla håller sig inne? eller så för att dom flesta är på jobbet den där tiden, började ju trots allt efter lunch :P , slutade kl 17 och drog hemöver , nu har jag och Jonatan ätit lite middag och ska strax börja plocka undan litegrann.

ska fara ut och skritta Bajen en sväng innan jag gör natt för hästarna, sen hade jag tänkt tömköra Briar men fick inget svar av emelie om hon kunde hjälpa mej så de får bli en annan dag misstänker jag :P!, har förövrigt gjort en god gärning idag, jag for förbi med en matlåda till Mli som fan aldrig äter :P hon lever på ostsås och spagetti + sina jädra ostkrokar och snus :P stackarn! så hon fick en låda med pannkaka , viiilken vän jag är :D haha!

Imorgon jobbar jag 11-16, sen hem och äta suring som sagt med Mli och min karl, sedan antar jag att de blir att ligga i paltkoma ett tag framför tvn, sen får vi se vart kvällen för oss :P , just ja! efter jobbet ska jag tvär brassa till stan och kirra lite färg till trappen, ska bli grått hade jag tänkt! vist låter de kul ;)? men jag tror de kommer bli bättre än va de låter, annars ska jag fan sätta mig och grina!

Nej, dags att ta tag i hemmet kanske? på återsende.










Kommentarer
Postat av: Maud

En granne på Postgatan (ibland i alla fall) samt en barndomskamrat till din pappa.

2010-10-21 @ 20:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0