21 oktober, jag glömde säga!

att min bil OCH min hästfinka gick igenom besiktningen idag helt utan anmärkningar :D ruskigt skönt! dock känns de mindre skönt att jag lagt ut 4000 kr på min bil FÖR att den skulle gå igenom, men det är de värt det sen.
Ikväll har jag och Emelie gått en sväng med hundarna, sen följde hon med mig till stallet en sväng och hjälpte mig att plocka in hästarna :)! efter de gick vi in till mej och fikade litegrann och nu har hon just farit hem, så nu väntar sängen för min del då jag ska upp någorlunda tidigt imorn för att he mig iväg på arbetet.

ser fram imot morgonkvällen då de blir suring! vet inte hur många gånger jag nämnt det nu men de är verkligen så sjukt gott! vem var så smart och kom på att man ska låta surströmmingen ruttna innan man äter den? :P

blev förövrigt ingen ridning ikväll då jag höll på frysa ihjäl ute, men i helgen ska vi sätta igång igen, sen blir de som sagt vinterskor på måndag, kommer bli kanoon!


sen TACK till er som berättat vilka ni är som läser! tycker de är jätte roligt :) väldigt roligt var de att en av mina grannar läser, en barndomsvän till min pappa!  :)

på tal om pappa, så måste jag nog ha världens mest bästigaste pappa på denna jord! han ställer alltid upp då man ber om det även fast han inte vill, och ja, han är bara allmänt bäst helt enkelt :) mamma är inte så pjåkig hon heller! *ler*

godnatt på er allihopa, hoppas ni får en god natts sömn! :D





Kommentarer
Postat av: Maud

:)

2010-10-22 @ 21:28:25
Postat av: Camilla

tack så mycket!

2010-10-23 @ 19:29:28
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0