20 oktober.

efter en härlig sovmorgon steg jag upp där vid halv 11, gick ut med mina hundar och plockade ut mina hästar i hagen.
Eftersom de regnat i några dagar nu så fick hästarna stå inne extra länge pga att hagarna blir så leriga, så nu fick hagarna torka upp litegrann iaf. vid 12 blev de lunch med Mli, sen hängde vi hemma hos henne en stund och drack lite kaffe innan jag drog hemöver och förberedde mig inför jobb.

kvällen har alltså bestått av arbete, var riktigt segt idag ,folket var inte på hugget med andra ord. Men de är sådant man får ta, kunde iaf passa på att pyssla med lite annat^^ sen då de var dags för stägning och kassaräkning så fick jag ett riktigt cenil ryck och blev en kvart senare än jag tänkt , sådant som händer.

var hemma strax efter 10, rastade mina hundar och sen gick jag över till stallet och gjorde klart för att sedan plocka in mina guldgossar :) dom frös stackarna, var ju +4 grader idag så jag satt bara på dom regntäcken imorse, sen nu var de -6,6 grader så inte så konstigt! men nu är dom inne i värmen och gottar sig :) , gick in till mamma och pappa en sväng å mamma hade hämtat ut ena paketet från börjes idag, vägde hela 16,5 kg tydligen :P! Bajens vintertäcke med helhals kom bla, sen Briars vintertäcke, å sen hade mamma beställt ett råsnyggt lila regntäcke! skit grymt! sen ett ljuusbrun/grått fleecetäcke med helhals, perfekt då de är riktigt kallt att lägga under vintertäcket :)
Imorgon ska pappa få hämta ut mitt andra börjes paket, kommer innehålla Briars tömmar och ett till fleecetäcke + lite annat smått och gott.

Jobbar 13-17 imorgon, en rätt chill dag ! får jag hoppas ^^ sen blir de hem och laga middag, städa lite och sedan ska jag ut och skritta Bajen en sväng, får se hur de går då han stått ett bra tag nu pga halkan ,men han brukar vara snäll iaf :P! fredag jobbar jag 11-16 , sen blir de surströmming med Mli ! lördag ska de målas i trappen! tror jag skrev de förra helgen oxå men nu SKA de faktiskt ske :P! sen kommer Jonatans lillebror vincent hit och hälsar på oxå.
så ska jag hinna ut med hästarna om de inte rasat ner en massa snö eller blir för halt, men på måndag får dom vinterskor! äntliigen.


nej nu ni väntar sängen för min del, nu är de färdig tjollrat^^!
godnatt.


rabies hästar förra vintern ^^!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0