2 oktober.

Dagen har rullat på, tog med mig jennie och lilla tosca till staden en sväng och kollade läget, och folk var de minnsan!
tosca fick träna på att sitta själv i bilen medan jag och jennie lullade runt och kollade in affärerna ett tag, sen gick jag och plockade ut tosca så hon fick gå en vända på stan , väldans bra miljöträning! gick superbra faktiskt, över förväntan! hon tyckte de var riktigt roligt, särskilt då hon fick se sig själv i alla skyltfönster X)

de enda jag fick med mig hem från staden idag var en flanell skjorta från Gina, tyckte att de var lite kläder just idag, kanske för att jag ville hitta ngt, brukar vara så ;P

Nu har jag just kommit in efter att ha vart ute och kört Bajen en sväng, svullnaden är betydligt mindre idag och han har fortfarande ingen feber och är pigg och glad, kändes superfin i körningen oxå så :), efter att vi kört en sväng for i hem och hämtade lilla Briar som för första gången fick följa med bakom vagn , jag höll först i honom i grimmskaftet , sen knytte jag fast honom baki vagn och de gick då så bra! förutom att han var lite smått olycklig över att han var tvungen att små trava hela tiden för att hinna med :P jobbigt jobbigt!.

Hade tänkt ut med Bobby skrutt oxå men de hann bli så mörkt så de får jag ta imorgon , har plockat in mina gossar nu så dom får stå inne inatt, blir nog - grader ikväll skulle jag tro, känns så iaf.

Planerna för morgon dagen är iaf ut med hästar, sen städa huset och på aftonen kommer morfar hit och äter surströmming med mig och mamma, kommer bli mums!! sen ska jag börja rensa i stallet oxå, hann inte det idag.
Måndag ska jag fortsätta med stallet, he mig iväg och handla lite mat så vi överlever här hemma^^ , så kommer pappa hem på kvälln :)! tisdag blir de banan med Bajen för ett snabbjobb, ska troligen köra med Leif och ngn av hans hästar,får veta imorgon eller måndag. Onsdag blir de jobb på macken på kvällen, första gången jag ska vara själv vilket känns sjukt nervöst! jag ska tvinga Jonte att följa med som stöd då han kan allting i stort sett då han jobbat där 1 år.

Nu ska jag snöra mig själv in i duschen, sen mysa med en te kopp framför tvn!


Kommentarer
Postat av: mican

du är så fin min vän <3

2010-10-03 @ 11:48:48
URL: http://diamantmoln.blogg.se/
Postat av: mican

haha men sluta! till mig kan du säga?;)

2010-10-03 @ 19:13:08
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0