19 oktober.

hej hopp, hemma efter en arbetsdag som jag trodde skulle bli lång men som blev kort, alltid lika trevligt :D!
har just tänt en eld och ska nu försöka klura lite på vad jag ska laga för middag, alltid en jobbig fråga.
Jag och Jonatan firade förövrigt 5 år tillsammans i lördags, de firade vi med en god middag på kriti och sedan gofika när vi kom hem, mer än så tyckte vi inte behövdes , huvudsaken är att vi har varandra :)!

sen mina vänner ska jag berätta min lilla "hemlis" som igentligen inte alls är så hemlig, men iaf så låg jag sömnlös en natt för 2-3 veckor sedan? och tänkte iaf att jag ska och måste leva ett sundare liv! inte för att jag är direkt osund i nuläget kanske, men man kan alltid bli bättre! så jag ska utmana mig själv från och med nu framtill den 10 december (sen är de ju jul ;P ) och se hur mkt jag kan gå ner i vikt, eller hur många centimetrar jag kan tappa.
Jag tänker inte göra särskilt stor skillnad i min vardag förutom att jag ska röra på mig mer och äta lite mindre, skippa alla gobullar osv mitt i veckan och bara köra onyttigheter 1 dag på helgen.

Jämt då jag ska göra ngt sånt här har jag alltid gett mig själv massa förbud, att tex " de och de får jag absolut inte äta" osv, då jag gör så blir jag alltid så jädra sugen och allt blir bara så svårt och de känns inte värt det. så därför ska jag bara köra på ungefär som jag gör nu, med små små förändringar till en början sen får vi se vad som sker.
små förändringar kan göra stor skillnad! de är det jag hoppas på iaf. självklart kommer jag fortsätta sen då julen är över, detta ska inte bli ngn direkt diet utan jag ska försöka få det till att bli en sund livsstil helt enkelt.
tanken är inte bara den att jag vill gå ner några kilon, utan oxå börja må bättre.

Det är min hemlis, så nu vet ni det! jag kommer såklart försöka uppdatera lite om hur de går osv då jag lix skriver^^.

sen lite häst "nytt" eller va man ska kalla det :P haha, men dom står för tillfället alla 3 . har vart superhalt nu senaste veckan och dom har inga vinterskor , nu har snön dock försvunnit så ska försöka hasa mig ut en sväng med dom idag!
de pratades ju o snö inatt, men som de ser ut nu på vädret så blir de nog regn, hoppas på att de är bart framtill måndag nästa vecka, då kommer Jami nämligen och skor, skulle vara perfekt om snön höll sig borta till dess :) sen kan de få snöa hur mkt de vill! :D

NU ska jag ta och laga lite mat, blir nog köttfärssås! eller kanske fisk? hmm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0