14 oktober.

klockan ringde få sint kvart över 6 imorse, jag steg upp och snubblade som vanligt ner för trappen med ögonen halvöppna, öppnar dörren för att släppa ut lilla tosca och då till min förvåning möts jag av 10-15 cm ny snö! och de stormade fortfarande på rejält, jag var rent tvungen att gnugga mej i ögonen för att se om de verkligen var sant X)
var iaf bara vända om in och dra på sig vinterjackan och toppeluva.

sen insåg jag att jag faktiskt började jobba kl 7,50 ! och min bil är obesiktad och väntar på att bli lagad, så igår fick jag låna morfars bil , men problemet var att de inte var nå vinterdäck på, så jag i panik började springa runt runt i huset och fundera , till sist ringde jag chefen och frågade om de inte fanns möjlighet att vi kunde byta så hon fick ta min morgon idag så jobbar jag hennes tisdag morgon nästa vecka, och de gick bra som tur var! så nu blev jag helt plötsligt ledig?, känns endå liite tråkigt då jag sett framimot att jobba , jag älskar mitt jobb! så sjukt kul och jag stormtrivs verkligen! :)


ni skulle ha sett tosca imorse btw! detta är ju första gången i hennes liv som hon ser snö, och de tyckte hon var väldigt spännande :P först var hon lite rädd och undrade vafan de var för vitt och kallt som låg på backen, sen började hon rejsa runt som aldrig förr och de fanns då ingen hejd på hundrackarn! i samma veva så hade mamma släppt ut vizzla (hon fick sova hos mamma inatt) så då blev de 2 hundar som sprang för glatta livet runt runt i snön , tosca med hennes älgben for då hoven droven och gjorde några snygga faceplants  , sen upp igen och runt runt ruunt.
kl blev då kring 8 innan jag gick in igen, kröp ner i sängen och råkade sova till kl var halv 12 ! :O jisses.

Nu har jag för en stund sedan släppt ut hästarna, dom hoppade och studsade runt även dom och var glada :)
sen lilla Briar hade jag lös på gården och han undrade förtvivlat vart allt gräs tagit väägen?! X) hahaha.

sitter för tillfället och väntar på ett samtal från Mli, hon kanske ska komma förbi och fika lite en sväng^^
i afton ska jag och Jonatan försöka hasa oss till byske med morfars bil, kan bli mkt spännande!! han behöver hjälp med att byta till vinterdäck, sen behövs de handlas hit hem oxå .

Förövrigt så beställde jag hem Julgardiner från Ellos igår!! dom är såå fina och jag vill ha jul nu så jag får hänga upp dom direkt dom kommer! beställde endast till köket då jag inte riktigt hittade några som passade till vardagsrummet, fick hem jotex katalogen igår så ska gåner och sätta mig å kika igenom den få se om dom har ngt fint :)


såhär ser gardinerna till köket ut, jag ÄLSKAR DOM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0